Latest News

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Αυτοί είναι οι τρομοκράτες της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας»! (ΒΙΝΤΕΟ)


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου οι συλληφθέντες για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



                     

Ο τραυματισμός του ενός από τους συλληφθέντες στη διάρκεια ληστείας πρακτορείου του ΟΠΑΠ στο Χολαργό ήταν η άκρη του νήματος που οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στην ανακάλυψη της γιάφκας της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» και τις τρεις συλλήψεις.
Στη διάρκεια της ληστείας, που είχε γίνει στις 21 Οκτωβρίου το όπλο του 46χρονου τρομοκράτη εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας τον δεύτερο τρομοκράτη, τον 41χρονο.
Ο τραυματισμένος πήγε για ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο, χωρίς το νοσηλευτικό προσωπικό να ειδοποιήσει την αστυνομία  αλλά η Αντιτρομοκρατική τελικά βρήκε την άκρη του νήματος, από αίμα που είχε μείνει πάνω στον κάλυκα. Από τις εργαστηριακές εξετάσεις προέκυψε πως το DNA ανήκει σε άνθρωπο που κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει την Αντιτρομοκρατική.
Τα δύο βασικά μέλη της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» έπεσαν στα χέρια της  Αντιτρομοκρατικής ύστερα από έφοδο που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.
Πρόκειται για δυο άντρες ηλικίας 41 και 45 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το protothema.gr, κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια στη Γαλλική Πρεβεία, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη σε κλούβα των ΜΑΤ, στην πρεσβεία του Μεξικού, και το 2014 πάλι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με καλάσνικοφ, που συνολικά από τις επιθέσεις αυτές είχαν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί από τις σφαίρες.
Πληροφορίες από την Αντιτρομοκρατική αναφέρουν ότι η οργάνωση ετοίμαζε επιθέσεις σε όλη τη χώρα, καθώς διέθετε ολόκληρο οπλοστάσιο.
Τα όπλα κατασχέθηκαν από διαμέρισμα στον Χολαργό, επί της οδού 17ης Νοεμβρίου 57 στον έκτο όροφο, το οποίο μέλη της οργάνωσης χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο.
Από τους δυο συλληφθέντες ο 41χρονος, ο οποίος είναι ο σύντροφος της 39χρονης γυναίκας που συνελήφθη, είχε συλληφθεί το 2010 μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη και την Πόλα Ρούπα αμέσως μετά τη δολοφονία του Λάμπρου Φούντα στον Νέο Κόσμο, ενώ ο 45χρονος δεν είχε συλληφθεί ποτέ, όμως ήταν ανερχόμενο πρόσωπο στο σύγχρονο αντάρτικο πόλης και ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που ήταν τα όπλα στο Χολαργό.
Αναζητείται ακόμη ένας 46χρονος, ο οποίος είναι κι αυτός σκληρός αναρχικός, που δεν έχει συλληφθεί και αυτός είναι ένα από τα δυνατά πρόσωπα στο σύγχρονο αντάρτικο πόλης.