Latest News

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Στον τελικό του ATP Finals o Τσιτσιπάς! Νίκησε τον μεγάλο Φέντερερ 2-0 σετ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη εμφάνιση έκανε στον ημιτελικό του ATP Finals o Στέφανος Τσιτσιπάς, νίκησε τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ και «πέταξε» για...
τον τελικό!
O Έλληνας τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ (6-3 και 6-4) του μεγάλου Ελβετού και αύριο Κυριακή θα αγωνιστεί στις 20:00 η ώρα για να κατακτήσει το τουρνουά στο Λονδίνο. Αντίπαλός του θα είναι ένας εκ των Ντομινίκ Τιμ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ.
Ο Στέφανος ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και κατάφερε να βρει ρυθμό, ανεβάζοντας στα ύψη και την ψυχολογία του.
Το «παρών» στις εξέδρες έδωσε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που βρίσκεται στο Λονδίνο για επίσκεψη στην κόρη του, Σοφία.
Η φωτό του ATP Finals για την πρόκριση του Στέφανου στον τελικό
Τα μεγάλα ξένα ΜΜΕ τον αποθεώνουν
Διθυράμβους γράφουν για τον Στέφανο τα μεγάλα ξένα ΜΜΕ. «Εντυπωσιακός Τσιτσιπάς: νικάει τον Φέντερερ σε δύο σετ και πάει τελικό» είναι ο τίτλος στην ηλεκτρονική έκδοση της Gazzeta dello Sport, που σημειώνει: «Ο 21χρονος  Έλληνας στην πρώτη του παρουσία στο τουρνουά των κορυφαίων οκτώ της σεζόν, νίκησε τον υπέροχο Φέντερερ με 6-3,6-4».
«Η εξέγερση των νέων είναι εδώ: ο Φέντερερ… πέφτει από τον Τσιτσιπά στα ημιτελικά», αναφέρει  η ισπανική Marca, ενώ η As σημειώνει: «Η νέα γενιά (Next Gen) ανοίγει βήμα» υπογραμμίζοντας: «Ο Τσιτσιπάς  κερδίζει τον Φέντερερ και είναι ο πιο νέος φιναλίστ από το 2009».

Η γαλλική εφημερίδα L’Equipe έγραψε στην ηλεκτρονική της έκδοση: «Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον… μετρ και πέρασε στον τελικό», ενώ το BBC τόνισε: «Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Φέντερερ και πήγε τελικό».