Latest News

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Διαδηλωτής «γλεντά» 5 «ζητάδες» που τον καταδιώκουν - Δείτε το απροσδόκητο φινάλε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Viral έχει γίνει στη Χιλή -και όχι μόνο- ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter και δείχνει πώς ένας διαδηλωτής με αγωνιώδη προσπάθεια καταφέρνει να ξεφύγει από “ζητάδες”. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Αφού πρώτα τους... ζαλίζει φέρνοντας τους γύρω-γύρω από ένα τρίγωνο παρκάκι και ελισσόμενος ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, παρά το ότι προς το τέλος του βίντεο φαίνεται πως τελικά θα “γονατίσει” από την κούραση και θα τον συλλάβουν, κάνει την τελευταία αλλά σωτήρια κίνησή του: Σκαρφαλώνει σε συρματόπλεγμα και “νικά” τελικά τους πέντε εποχούμενους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν για να τον συλλάβουν.
Οι αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου αποδοκιμάζουν τους αστυνομικούς ενώ με τις φωνές τους προσπαθούν να το δώσουν κουράγιο για να αντέξει και τελικά να βγει σώος από το άνισο κυνηγητό.
Εδώ και πάνω από τρεις εβδομάδες άγριων συγκρούσεων και μαζικών διαδηλώσεων με τουλάχιστον 20 νεκρούς, εκατοντάδες τραυματίες και πάνω από 10.000 συλληφθέντες, ο Πινιέρα όχι μόνο δεν παραιτείται, αλλά εντείνει το κύμα καταστολής κατά των διαδηλωτών.