Latest News

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τις Άγριες Μέλισσες - Δείτε το τοπ 20 της εβδομάδας

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε για μία ακόμη εβδομάδα η σειρά εποχής του ΑΝΤ1...
«Άγριες Μέλισσες».


Η σειρά με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου είναι από τις επιτυχίες της χρονιάς. Κάθε της επεισόδιο καθηλώνει τους τηλεθεατές και χαρίζει διαδοχικές πρωτιές κάθε μέρα που μεταδίδεται.
Δεν είναι τυχαίο ότι τα τέσσερα επεισόδια που μεταδόθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκε στις τέσσερις πρώτες θέσεις των κορυφαίων προγραμμάτων της Nielsen. Το επεισόδιο που μεταδόθηκε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου ήταν κι αυτό που βρέθηκε στην κορυφή του σχετικού πίνακα.
Στις επόμενες δύο θέσεις βρέθηκε δύο επεισόδια του «The Voice».
Το talent show του ΣΚΑΪ μπορεί να άλλαξε σημαντικά λίγο πριν την πρεμιέρα ωστόσο παραμένει μία σταθερή αξία για το τηλεοπτικό κοινό. Κάθε επεισόδιο άλλωστε φέρνει στο κανάλι επιδόσεις άνω του 20% ενώ πολλές φορές πιάνει και 30άρια.
Στην έβδομη θέση βρέθηκε το επεισόδιο από το «Κόκκινο Ποτάμι». Η σειρά εποχής του Open σημειώνει σημαντικές επιδόσεις. Το άρτιο αποτέλεσμα που φτάνει στον τηλεθεατή είναι από τα βασικά σημεία της επιτυχίας του. Στην όγδοη θέση βρέθηκε ένα επεισόδιο του GNTM και στην ένατη ένα από τις «Οκτώ Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Την πρώτη δεκάδα έκλεισε ακόμη ένα επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων στο Star.

dailymedia.gr