Latest News

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Η ηχηρή απουσία της Άντζελας από τη βραδιά του Τόλη - Μόνο η κόρη τους στην αποχαιρετιστήρια συναυλία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Άντζελα Γκερέκου δεν έδωσε το «παρών» στην τελευταία συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Θέατρο Άλσος με την οποία...
ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδος του ιστορικού θεάτρου.
Η μονάκριβη κόρη του Τόλη και της Άντζελας είναι σήμερα 18 χρονών και έχει εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή δεσποινίδα. Μάλιστα, ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της και ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της στο μουσικό θέατρο. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια κάνει μαθήματα φωνητικής στο τμήμα μουσικού θεάτρου της σχολήςModern Music Arts, με δασκάλα την ανερχόμενη τραγουδίστρια Chryssanthemis.
Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος, λοιπόν, μια βραδιά με Πανσέληνο, συναντήθηκε με το κοινό του που τον αποθεώνει σε κάθε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του. Στο πλευρό του βρέθηκαν τρεις εξαιρετικοί σολίστ: Ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι που είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια, στο κλαρίνο ο Θανάσης Βασιλόπουλος και στο βιολί ο Θάνος Γκιουλετζής.
Τόλη Βοσκόπουλος κόρη
Ο Τόλης Βοσκόπουλος βρέθηκε πάνω στην σκηνή με την κόρη του, τραγουδώντας μαζί της σε μία συγκινητική στιγμή! Ακούμπησε τρυφερά την Μαρία του στον ώμο, ενώ στο φινάλε του τραγουδιού πατέρας και κόρη έκαναν μία μεγάλη αγκαλιά. Τα πλάνα έπαιξαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.
Βοσκόπουλος-κόρηΒοσκόπουλος-κόρη