Latest News

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Βίντεο ντοκουμέντο: H στιγμή που η 19χρονη εγκαταλείπει το βρέφος στη Νέα Ιωνία

Τη στιγμή που η 19χρονη μητέρα βγαίνει από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία με το μωρό αγκαλιά για να το εγκαταλείψει καταγράφει βίντεο ντοκουμέντο...


 Το βίντεο που έφερε στο φως το OPEN δείχνει τη γυναίκα να κρατάει σφιχτά το μωρό και κατευθύνεται προς την πιλοτή της πολυκατοικίας στην οδό Ακροπόλεως.
Η κοπέλα χρειάστηκε λιγότερο από τέσσερα λεπτά για να εγκαταλείψει το μωράκι της στην πιλοτή πενήντα μέτρα μακριά από το σπίτι όπου διέμενε.
Στο βίντεο καταγράφεται και η στιγμή που επιστρέφει στο σπίτι της με άδεια αγκαλιά αφού είχε παρατήσει το παιδί που έφερε στον κόσμο.Το βίντεο αυτό που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος ήταν αυτό που οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη της μητέρας.
Θυμίζουμε πως η 19χρονη εμφανίζεται μετανιωμένη και ζητάει να της επιστραφεί το παιδί.
Όπως υποστήριξε στην κατάθεσή της, αναγκάστηκε να παρατήσει το παιδί καθώς φοβήθηκε, «λόγω της απειρίας της» καθώς όπως είπε, «ούτε ο πατέρας του παιδιού δεν γνώριζε για την ύπαρξή του, καθώς είχαμε χωρίσει ενώ βρισκόμουν σε ενδιαφέρουσα».
Επίσης, όπως ανέφερε η 19χρονη, «δεν είχα την οικονομική άνεση για να το μεγαλώσω». Η μητέρα του βρέφους, διέμενε στην οδό Κασταμονής στη Νέα Ιωνία μαζί με μια ηλικιωμένη, που την είχε υιοθετήσει όταν ήταν 2,5 ετών.