Latest News

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Τρεις πρωθυπουργοί στη δεξίωση της Αγγελοπούλου - Εκπαιδευμένη γερακίνα κατέρριψε drone παπαράτσι ! (ΕΙΚΟΝΑ)

Την βάπτιση της δεύτερης εγγονής τους, κόρη του γιου τους Παναγιώτη και της Έλλης Παπαδιαμάντη, γιόρταζαν ο Θόδωρος Αγγελόπουλος και η Γιάννα Αγγελοπούλου στην πολυτελή οικία τους, στο Παλαιό Ψυχικό...
το βράδυ του Σαββάτου.

Παρά το ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια κάποιοι  επιχείρησαν με drone να τραβήξουν κρυφά φωτογραφίες.
Ειδικός εκπαιδευτής γερακιών ο οποίος έχει εκπαιδεύσει το γεράκι του τη Ζήνα να… καταρρίπτει drone, την άφησε ελεύθερη και αυτή μόλις εντόπισε το drone το κατέρριψε, χωρίς ο paparazzi να μπορέσει να εξασφαλίσει τα πλάνα.
Αστυνομικοί παρέλαβαν το drone, προκειμένου να εντοπίσουν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του τηλεκατευθυνόμενου.
Πάνω από 400 προσωπικότητες του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου ήταν προσκεκλημένοι και τίμησαν τη δεξίωση του ζεύγους.Μεγάλη δεξίωση το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου
Στο κεντρικό τραπέζι δίπλα στη Γιάννα Αγγελοπούλου βρέθηκαν τρεις πρωθυπουργοί της χώρας, νυν και πρώην. Συγκεκριμένα, δίπλα στην οικοδέσποινα κάθισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα και από την άλλη πλευρά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.
Στο ίδιο τραπέζι επίσης ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στην ίδια ροτόντα κάθισαν επίσης οι Μαριάννα Λάτση, διαχρονική φίλη της Γιάννας Αγγελοπούλου και η πρέσβειρα της Μ. Βρετανίας στην Ελλάδα.
Καλεσμένοι στη δεξίωση ήταν επίσης τόσο ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος όσο και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος οι οποίοι βρέθηκαν σε διπλανό τραπέζι μαζί με τον οικοδεσπότη Θόδωρο Αγγελόπουλο.