Latest News

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτή είναι η "είδηση" στη συνάντηση Μώραλη-Σταϊκούρα

Αν βγήκε μια είδηση από την σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά με τον Υπουργό Οικονομικών (συμφώνησαν μόνο να υπάρξει...
νέα συνάντηση), τότε αυτή είναι ότι συνοδευόνταν από την πρώην Αντιδήμαρχο αρμόδια για τα οικονομικά του Δήμου, την προηγούμενη πενταετία!

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από την επί 5 έτη Αντιδήμαρχο Οικονομικών Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου 

 Προφανώς, η πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών είναι σχετική με το αντικείμενο από την προηγούμενη θητεία της, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν κατέχει επισήμως τη συγκεκριμένη θέση, αφού δεν έχουν οριστεί ακόμα οι νέες Αντιδημαρχίες και η σημερινή της παρουσία μπορεί να σημαίνει κάτι...) 

Κατά τα λοιπά, στη διάρκεια της συνάντησης, συζητηθήκαν (γενικά και αόριστα) θέματα του Δήμου Πειραιά που αφορούν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι κ.κ. Μώραλης και Σταϊκούρας συμφώνησαν να υπάρξει το αμέσως επόμενο διάστημα νέα συνάντηση παρουσία των αρμοδίων Υφυπουργών, προκειμένου να εξειδικευτούν τα θέματα του Δήμου Πειραιά.

@ Δηλαδή, το μόνο που βγήκε από τη σημερινή συνάντηση, ήταν το όνομα - κίντερ έκπληξη- της συνοδού του Δημάρχου...