Latest News

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Οι φεμινίστριες απαγόρευσαν τα κορίτσια του ρινγκ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στους αγώνες πυγμαχίας ή άλλων πολεμικών σπορ που γίνονται στα ρινγκ ή στα κλουβιά, εμφανίζονται στο τέλος κάθε γύρου και κρατάνε μια ταμπέλα με το νούμερο του επόμενου γύρου τα κορίτσια του ρινγκ.
Πρόκειται για καλλίγραμμες κοπέλες που συνήθως φοράνε κάποια μικροσκοπικά μαγιό και κάνουν τον γύρο του ρινγκ βαστώντας ψηλά την ταμπέλα.
Αυτά τα κορίτσια που βγάζουν το ψωμί τους έτσι, έβαλαν στο στόχαστρο φεμινιστικές ομάδες γυναικών από την Αυστραλία και τα κατηγορούν ότι δέχονται να γίνουν αντικείμενα και ότι υποβιβάζουν την γυναικεία ύπαρξη. Οι αντιδράσεις των φεμινιστριών δε, ήταν τόσο έντονες που ήδη σε πολλούς αγώνες τα κορίτσια αντικαταστάθηκαν από άνδρες που κάνουν τον γύρο του ρινγκ και κρατάνε την ταμπέλα ψηλά.
Οι κοπέλες όμως του ρινγκ δεν έκατσαν με τα χέρια δεμένα. Προσέφυγαν σε δικαστήριο στην Αυστραλία κατά των φεμινιστριών και τις κατηγορούν ότι με τις πράξεις τους τους στερούν το δικαίωμα στην εργασία.
Η Ντέμι Μακόναχιου, ένα από τα κορίτσια του ρινγκ είπε σε τοπική εφημερίδα: «Νομίζω ότι αυτό που έκαναν οι γυναίκες αυτές που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται τα δικαιώματα μας είναι γελοίο. Μας στερούν το δικαίωμα στην εργασία και μας λένε αντικείμενα χωρίς καν να μας γνωρίζουν. Έχουμε δικαίωμα να κάνουμε όποια εργασία μας αρέσει.»