Latest News

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα του πολιτικού κόσμου στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο πρόωρος χαμός του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα προκάλεσε θρήνο σε όλη...
την Ελλάδα. 
Ο γνωστός καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τις πρωινές ώρες στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου βυθίζοντας σε θλίψη τους οικείους του χτυπημένος από καρδιακή προσβολή.
Τα συλλυπητήρια του εκτός από τους χιλιάδες θαυμαστές του έστειλε και ο πολιτικός κόσμος της χώρας. Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Ένας μεγάλος τραγουδοποιός, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, δεν είναι πια κοντά μας. Τα τραγούδια του θα μας συντροφεύουν πάντα».

Ένας μεγάλος τραγουδοποιός, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, δεν είναι πια κοντά μας. Τα τραγούδια του θα μας συντροφεύουν πάντα.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Vassilis Kikilias
Η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια μέσω του λογαριασμού της στο Instagram λέγοντας πως: «Μοιάζουν όλα στου χρόνου τη δίνη σαν φωνές που ο άνεμος σβήνει, ό,τι ωραίο μας φαίνεται λίγο. Είναι αργά πρέπει να φύγω’. Οι στίχοι του Νίκου Μπότσα από το τραγούδι του Λαυρέντη «Άλλαξαν πολλά» για ένα αντίο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.»


Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης έστειλε και αυτός με την σειρά του τα συλλυπητήριά του μέσα από το Twitter, γράφοντας: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Υπήρξε τραγουδιστής ορόσημο για τη σύγχρονη Ελλάδα. Αιωνία του η μνήμη».
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Υπήρξε τραγουδιστής ορόσημο για τη σύγχρονη Ελλάδα. Αιωνία του η μνήμη.
Προβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Γιώργος Πατούλης
Ακόμα και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς μέσω Twitter δήλωσε ότι: ««Έφυγε από κοντά μας ο Λαυρέντης, αλλά δεν θα σταματήσουν να μας συνοδεύουν στα αυτιά, στο μυαλό και στην ψυχή μας οι μελωδίες και η φωνή του. Εφεξής θα τραγουδά στη γειτονιά των αγγέλων, μαζί με τους πρόσφυγες από τη γη».



Έφυγε από κοντά μας ο Λαυρέντης, αλλά δεν θα σταματήσουν να μας συνοδεύουν στα αυτιά, στο μυαλό και στην ψυχή μας οι μελωδίες και η φωνή του. Εφεξής θα τραγουδά στη γειτονιά των αγγέλων, μαζί με τους πρόσφυγες από τη γη
26 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό