Latest News

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Η φωτογραφία που δίχασε το ίντερνετ! Στάθηκε 6 ώρες όρθιος στο αεροπλάνο για να απλωθεί η γυναίκα του (ΕΙΚΟΝΑ)

Viral έχει γίνει μία φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Twitter από χρήστη της πλατφόρμας, η οποία δείχνει άνδρα να στέκεται πάνω από τη γυναίκα του που
είναι απλωμένη και κοιμάται μέσα σε αεροπλάνο.
Σύμφωνα με τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία Κόρτνεϊ Λι Τζόνσον, που «ανέβασε» τη φωτογραφία, ο άνδρας στεκόταν επί 6 ολόκληρες ώρες για να απλωθεί η σύζυγός του και στις 3 θέσεις του αεροσκάφους.
Ο κ. Τζόνσον έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτός ο τύπος στάθηκε όρθιος επί 6 ώρες, για να μπορέσει η γυναίκα του να κοιμηθεί. Αυτή είναι αγάπη».
Χιλιάδες είναι τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία, με τους υπόλοιπους χρήστες του Twitter να είναι διχασμένοι. Κάποιοι σκέφτηκαν πως ήταν ρομαντικό, με έναν χρήστη του Twitter να γράφει: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ τόσο ερωτευμένη… ανυπομονώ να ερωτευτώ τόσο πολύ».
Πολλοί θεώρησαν την πράξη της γυναίκας «εγωιστική». «Αν αυτή είναι αγάπη, τότε θα προτιμούσα να μην μόνος μου» σχολίασε κάποιος, με έναν άλλον να λέει: «Όχι αγάπη, αλλά εκμετάλλευση. Θα μπορούσε να ακουμπήσει το κεφάλι της στην αγκαλιά του. Πολύ απερίσκεπτη».

Ένας άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Δεν θα κρίνω τον γάμο τους. Θα ήθελα ο άνδρας μου να το κάνει αυτό για μένα, αλλά δεν είμαι το είδος της συζύγου που θα το ζητήσω».