Latest News

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτοί είναι 4 τρόποι για να ξεπεράσετε τον καλοκαιρινό σας έρωτα

Οι έρευνες δείχνουν πως αρκούν τρεις ώρες με κάποιον για να κολλήσουμε και να συνεχίσουμε να...
τον σκεφτόμαστε. 
Κάπως έτσι οι καλοκαιρινοί έρωτες ξεκινούν με φόρα και ένταση, στο τέλος όμως μας αφήνουν μια πικρή γεύση και πολλές φορές μένουν στο μυαλό μας και τους χειμερινούς μήνες.
Ποια είναι όμως τα σωστά βήματα για να βγάλεις αυτό το ωραίο αγόρι που σε γοήτευσε-έστω και για λίγο-από το κεφάλι σου;

1 Σταματάς να βλέπεις τα stories του

Τα social media είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας, οπότε όσο παραμένεις συνδεδεμένη με τον καλοκαιρινό σου έρωτα, τόσο δεν τον βγάζεις από το μυαλό σου. Με αυτό τον τρόπο είναι σαν να παρακολουθείς τη ζωή του, αφού βλέπεις τις εξόδους του, τα ταξίδια του, το πώς δείχνει σε μια φωτογραφία. Αντί λοιπόν να περιμένεις με ανυπομονησία το επόμενο story, πολύ απλά κάνεις unfollow.
2 Δεν μιλάμε γι’ αυτόν σε φίλους
Όσο περισσότερο αναφερόμαστε στον καλοκαιρινό μας έρωτα, τόσο χρώμα του δίνουμε και σημασία, ενώ απλά θα πρέπει να τον αφήσουμε να ξεθωριάσει στο μυαλό μας. Φυσικά και θα μιλήσετε γι’ αυτή τη γνωριμία στις κολλητές σας φίλες, αλλά μόνο μια φορά και σε παρελθοντικό χρόνο.
3 Βγες έξω
Ο καλύτερος τρόπος για να τον ξεχάσετε είναι ένας νέος έρωτας. Δυστυχώς δεν έρχεται κατά παραγγελία, και σίγουρα ούτε όταν μένετε μόνες στο σπίτι. Με τον ερχομό του φθινοπώρου σκεφτείτε δραστηριότητες για να γεμίσετε τον χρόνο σας, κάντε γνωριμίες, δικτυωθείτε και κάπως έτσι θα προκύψει και ο έρωτας.
4 Σκεφτείτε λογικά
Ο λόγος που σκέφτεστε τον καλοκαιρινό σας έρωτα είναι επειδή θέλετε απλά να σκέφτεστε κάποιον, ήταν σαν ένα όνειρο από το οποίο δεν είστε προετοιμασμένη να ξυπνήσετε ακόμα. Δεν μπορείτε όμως να λέτε ψέματα στον εαυτό σας, η θέση του ανήκει στο παρελθόν, μαζί με όλους τους πρώην σας.