Latest News

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Εφιάλτης στο δρόμο για το λιμάνι του Πειραιά

Όσοι ταξιδιώτες του Αυγούστου ξεκίνησαν τις διακοπές τους από το λιμάνι του Πειραιά, για να πάνε στα Ελληνικά νησιά βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν...
πρωινό εφιάλτη!

Η πρόσβαση στο λιμάνι του Πειραιά είναι εξαιρετικά δύσκολη και έντονα προβληματική τις πρωινές ώρες όπου πλήθος κόσμου συρρέει για να επιβιβαστεί στα πλοία.
Πολλοί επιβάτες χάνουν τα πλοία τους, αφού έχουν παγιδευτεί πρώτα για αρκετή ώρα στους δρόμους που οδηγούν στο λιμάνι όπου εκτελούνται έργα. Και δεν πρόκειται για τους επιβάτες της τελευταίας στιγμής. Πρόκειται για τους προνοητικούς εκείνους ταξιδιώτες που ξεκίνησαν πολύ νωρίς από το σπίτι τους, αλλά δεν μπόρεσαν τελικά στην πράξη να συλλάβουν τα πραγματικά όρια και την αληθινή εικόνα του μπάχαλου, που επικρατεί τις μέρες αυτές στο μεγάλο λιμάνι!
Είναι να απορεί κανείς γιατί οι αρμόδιες Αρχές δεν κάνουν τίποτα για να διευκολύνουν την πρόσβαση των επιβατών. Καταρχήν, στους δρόμους που οδηγούν στο λιμάνι η παρουσία της Τροχαίας είναι παντελώς ανύπαρκτη. Ουδείς ασχολείται με το να διευκολύνει τους χιλιάδες Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν τα πλοία. Όποιος προλάβει πρόλαβε! Και οι υπόλοιποι να συνωθούνται στα πρακτορεία των εισιτηρίων από τη στιγμή που χάνουν το δρομολόγιο και προσπαθούν να βρούν την άκρη για να φτάσουν στον προορισμό τους.