Latest News

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ))


Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά  ορκίστηκαν πριν από λίγο ο Δήμαρχος, τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Σύμβουλοι των ...
5 Δημοτικών Κοινοτήτων  

Τη δέηση στην τελετή ορκωμοσίας τέλεσε ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.



Μετά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Πειραιά, ο Γιάννης Μώραλης μίλησε για τους στόχους και τα οράματα της δεύτερης θητείας του αλλά και για την ευθύνη με την οποία αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συνεργάτες του την τιμή των πολιτών του Πειραιά να τους επανεκλέξουν.

"Η σημερινή τελετή σηματοδοτεί όχι μόνο μια νέα περίοδο, αλλά μια νέα σημαντική εποχή για την πορεία της πόλης. Ούτως ώστε να γίνει η πόλη μας όπως την επιθυμούμε. Είμαστε σήμερα εδώ για να δώσουμε όρκο τιμής και ευθύνης. όρκο πως θα εργαστούμε σκληρά, έντιμα, με διαφάνεια για τον Πειραιά που όλοι ονειρευόμαστε» ανέφερε ο κ. Μώραλης, σημειώνοντας πως «αυτή ήταν βασική δέσμευση, τόσο δική μου όσο και των συνεργατών μου. Να εργαστούμε υπεύθυνα και συλλογικά. Με συγκλίσεις και συναινέσεις που θέλουμε, όχι επειδή μας το επιβάλλει κάποιος νόμος. Άλλωστε στα τοπικά ζητήματα δεν έχουμε πολλά να χωρίσουμε με τις άλλες παρατάξεις».

Β. Μαρινάκης: Ημέρα ευθύνης...

Ημέρα ευθύνης και οράματος χαρακτήρισε την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής Πειραιά ο δημοτικός σύμβουλος και ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο Β. Μαρινάκης υπογράμμισε στη δήλωσή του μετά την τελετή ορκωμοσίας ότι θα γίνει «σκληρή δουλειά για να προσφέρουμε στον πειραϊκό λαό αυτά που ελπίζει και έχουμε υποσχεθεί». Παράλληλα μίλησε για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και για άλλα που ολοκληρώνονται και δήλωσε αισιόδοξος ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα «θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε και θα βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών». 
Στην τελετή ορκωμοσίας παρέστησαν ο υποχυργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι βουλευτές Κωστας Κατσαφάδος, Γιάννης Μελάς, Νικόλαος Μανωλάκος, Νόνη Δούνια, Θοδωρής Δρίτσας, 
Στην τελετή ορκωμοσίας έδωσαν το «παρών»  εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων της πόλης, επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας κα.

Την παρουσίαση στην τελετή ορκωμοσίας έκανε η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

 Αυτή είναι η σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των 5 Κοινοτήτων του Δήμου Πειραιά (ΟΝΟΜΑΤΑ) - REPORTAZ NET