Latest News

Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Έκανε ανάληψη, αλλά… ξέχασε τα 400€ στο ATM!

Τυχερή η γυναίκα, καθώς ο άντρας που βρισκόταν αμέσως μετά από εκείνη στο ΑΤΜ και βρήκε τα λεφτά την πρόλαβε και της...
τα έδωσε.
Παραλίγο να έχανε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της, έτσι από απροσεξία, 400 ευρώ, όμως για καλή της τύχη, το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό το βρήκε ένας κύριος που περίμενε τη σειρά του στο ATM και της τα παρέδωσε.
Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει ο Ηρακλειώτης Κωνσταντίνος Ξυδάκης στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», παραμονή της Παναγίας περίμενε να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Καλοκαιρινού, στο κέντρο του Ηρακλείου δηλαδή. Μπροστά του εκείνη την ώρα έκανε ανάληψη μια κυρία.
Τελειώνοντας τη διαδικασία, η κυρία έφυγε από το μηχάνημα παίρνοντας μόνο την απόδειξη και την κάρτα της. Πλησιάζοντας το ΑΤΜ ο κ. Ξυδάκης, μιας και ήρθε η σειρά του, είδε ένα πάκο ευρώ να έχουν βγει από το μηχάνημα, οπότε και αμέσως κατάλαβε ότι ναι μεν η κυρία τα «σήκωσε», ξέχασε όμως να τα πάρει από το μηχάνημα, οπότε και κάνοντας μια καλή πράξη – όπως καθένας από εμάς θα όφειλε να πράξει – γύρισε πίσω του, φώναξε την κυρία, η οποία ευτυχώς ίσα που είχε απομακρυνθεί μερικά βήματα, και της έδωσε τα χρήματα που ξέχασε να πάρει.
Η έκπληξη για την γυναίκα ήταν μεγάλη, τόσο για το πώς ξέχασε να πάρει τα χρήματα όσο και για το γεγονός ότι ο άγνωστος της τα έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη.