Latest News

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από την έρευνα της ΕΛΑΣ; Δολοφονήθηκε και κακοποιήθηκε σεξουαλικά η Suzanne Eaton! (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Η άτυχη Αμερικανίδα βιολόγος Suzanne Eaton έπεσε θύμα δολοφονίας και ...
άγριου βιασμού!

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε  πριν από λίγο Αστυνομία στα Χανιά, κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια.
Οι αρχές είχαν στην διάθεσή τους αρκετά ευρήματα από τις έρευνες που πραγματοποίησαν στον χώρο όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με τον κ. Λαγουδάκη, οι αρχές βρήκαν ίχνη από ελαστικά αυτοκινήτου που  όπως τελικά ταυτοποιήθηκε ανήκει στον 27χρονο αγρότη. Σύμφωνα με τα στοιχεία με αυτό το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε η 60χρονη επιστήμονας στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρή. Ακόμα τα ίχνη των ελαστικών εντοπίστηκαν στο αγροτεμάχιο όπου οδηγεί στο φρεάτιο της στοάς. Μάλιστα το αυτοκίνητό του είχε καταγραφεί και από κάμερα να κινείται στην περιοχή.
Σύμφωνα και με τοπικά μέσα ενημέρωσης είχε υπάρξει στο παρελθόν περιστατικό με τον δράστη και ήταν ενήμερες οι αρχές. Βέβαια τότε δεν είχε καταγγελθεί επισήμως.
Συγκεκριμένα, ο 27χρονος καθ’ομολογία δράστης, το μεσημέρι της 2ης Ιουλίου, συνάντησε την 60χρονη πεζή κοντά στο Μνημείο Ευελπίδων στο Κολυμπάρι, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο για να την ακινητοποιήσει, την άφησε αναίσθητη, στη συνέχεια την έβαλε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του και την μετέφερε στη σπηλιά στο Μάλεμε όπου και την βίασε.
Όπως ανέφεραν οι αρχές κατά τη νεκροψία φάνηκαν σημάδια που αποδεικνύουν πως της επιτέθηκαν με μαχαίρι ενώ ο θάνατός της – όπως είναι ήδη γνωστό – προήλθε από ασφυξία.
Η ομολογία του δράστη σοκάρει ο οποίος δήλωσε στους αστυνομικούς πως «θα το έκανα σε όποιον ή όποια συναντούσα εκείνη τη στιγμή μπροστά μου»!
Ο δράστης είπε ένιωσε ηδονή βλέποντας την άτυχη γυναίκα να κάνει αμέριμνη τζόκινγκ και τη χτύπησε με το αυτοκίνητο για την ακινητοποιήσει. Την έβαλε μέσα στο πορτμπαγκάζ, τη μαχαίρωσε και όταν η Suzanne Eaton συνέχιζε να αντιστέκεται τελικά την έπνιξε μετά με τα ίδια του τα χέρια.