Latest News

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Η συγκλονιστική μαρτυρία του γιατρού που βούρκωσε περιγράφοντας όσα είδε στο Μάτι! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο γιατρός Νίκος Κουδούνης εκείνο το απόγευμα δεν εφημέρευε....
Ωστόσο, καθώς περνούμε μαζί με τον γιο του από τη Μαραθώνος και είδαν τι συνέβαινε στο Μάτι, έσπευσε στο Κέντρο Υγείας για να προσφέρει βοήθεια.


Όπως είπε, το ΕΚΑΒ ήταν εκεί και ο ίδιος άκουγε από τους ασυρμάτους που γινόταν η ενημέρωση ότι ήδη από τις 19:20 ότι υπήρχε νεκρός. «20:00 παρά με 20:00 οι νεκροί ήταν ήδη πολλοί».
«Για όλους όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση λυπάμαι γιατί ο λαός αποφάσισε να  τους κάνει αυτό που τους έκανε λυπάμαι που αυτοί οι άνθρωποι συντόνιζαν μια τόση δύσκολη ημέρα»  είπε και πρόσθεσε ότι την επόμενη ημέρα περίμενε μια συγνώμη.
Ακόμη πιο συγκλονιστικός, στη συνέχεια, με δάκρυα στα μάτια απορούσε με όσους απέδιδαν ευθύνες για την τραγωδία στους κατοίκους του Ματιού λέγοντας ότι είναι αδύνατον να λένε στον κόσμο ότι δεν είχαν φροντίσει για ανοιχτούς δρόμους και φταίνε γιατί κάηκαν γιατί δεν μπόρεσαν να πέσουν στη θάλασσα, εξηγώντας ότι δεν είναι λύση εν έτει 2018 να πέφτεις στη θάλασσα για να γλιτώσεις από τη φωτιά.
«Ήταν μανάδες και παιδιά που είχαν έρθει για διακοπές και μου λένε ότι είχαν κλείσει τα δρομάκια και δεν μπόρεσαν να πεταχτούν στο νερό και αυτή είναι η λύση που μου λέγανε να πεταχτούν στο νερό; Σαν το 1821 να πηδάνε στο γκρεμό; Που έχετε δει τη λύση ο άνθρωπος για να σωθεί από τη φωτιά να είναι να πέσει στο νερό;», είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός.