Latest News

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Αρραβωνιάστηκε ο Σταύρος Νιάρχος την πρώην του Αμπράμοβιτς (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα σκαλιά της εκκλησίας σχεδιάζει να ανέβει σύντομα ο Σταύρος Νιάρχος με την αγαπημένη του...
 Ντάσα Ζούκοβα
Ο αρραβώνας τους, σύμφωνα με το Page Six, έγινε σε πρόσφατο πάρτι γενεθλίων της Ζούκοβα στο Χάρλεμ.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, στην μεγάλη γιορτή έδωσαν το «παρών» μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz, όπως οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Λιβ Τάιλερ, Τόρι Μπερτς, κ.α.
«Το ζευγάρι έχει προγραμματίσει τον γάμο του για κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο και ακόμη προσπαθούν να οριστικοποιήσουν τις λεπτομέρειες», πηγή αναφέρει στο Page Six.
Προηγουμένως, η επιχειρηματίας με ρωσική καταγωγή, ήταν σε σοβαρή σχέση με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο και πρώην ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας Chelsea, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, που έληξε τον Αύγουστο του 2017, μετά από 10 χρόνια.
Η Ζούκοβα και ο Αμπράμοβιτς έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, ενώ παραμένουν καλοί φίλοι και συνεργάτες.
Στα τέλη του ίδιου χρόνου, η Ζούκοβα εθεάθη να βρίσκεται μαζί με τον Νιάρχο στο Art Basel, στο Μαιάμι, αλλά και σε ακόμα ένα κοσμικό event, που διοργάνωσε το Garage Magazine προς τιμήν του καλλιτέχνη Jeff Koons.
Σημειώνεται ότι η ίδια ίδρυσε το Garage Magazine.
ντασα νιαρχος
Ο Σταύρος Νιάρχος με την Ντάσα Ζούκοβα
«Είναι φίλοι εδώ και πολύ καιρό, ενώ πρόσφατα ξεκίνησαν να περνούν χρόνο μαζί», είχε αναφέρει τότε μία πηγή.
Πιο πρόσφατα, το ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη στο γάμο της Κάρλι Κος και του Τζος Κούσνερ, που πραγματοποιήθηκε στο Γαιόμινγκ των ΗΠΑ.
Εκεί είχαν βρεθεί και η Κέιτι Πέρι με τον Ορλάντο Μπλουμ, αλλά και η καταξιωμένη σχεδιάστρια Νταϊάν βον Φούρστενμπεργκ.
Το ζευγάρι με φίλους
Η επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος διαθέτει μία πολυτελής κατοικία στο Upper East Side του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, σχεδιασμένη από τους αρχιτέκτονες Herzog & de Meuron.
Από την άλλη, ο εγγονός του Σταύρου Νιάρχου ανακαίνισε ένα από τα πιο ιστορικά σπίτια του Λος Άντζελες, γνωστό ως «Kronish House», το οποίο δημιούργησε ο Richard Neutra το 1955.
Μάλιστα, λέγεται ότι πριν από μερικό καιρό αγόρασε και την διπλανή έπαυλη στην Sunset Boulevard, στο Μπέβερλι Χιλς, έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων επεκτείνοντας έτσι την ακίνητη περιουσία του.
Ο Σταύρος Νιάρχος με την παρέα του
ζουκοβα οπρα
Γκέιλ Κινγκ, Νταϊάν Σόγιερ, Όπρα Γουίνφρεϊ, Νταϊάν βον Φούρστενμπεργκ, Μπομπ Ίγκερ, Γουίλοου Μπέι και Ντάσα Ζούκοβα σε γιοτ