Latest News

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Κορίτσια, αυτές είναι οι φράσεις που δεν θέλουν ν' ακούσουν οι άνδρες

Αυτές είναι οι φράσεις που δεν θέλουν να ακούσουν οι άνδρες από ...
τις γυναίκες


1. «Είμαι καλά / Δεν έχω κάτι»
Σε ξέρει υπερβολικά καλά για να σε ρωτάει τι έχεις και να του απαντάς τίποτα. Προφανώς έχει καταλάβει ότι κάτι σου συμβαίνει και θέλει να βοηθήσει.
2. «Σε ικετεύω»
Το να το παρακαλέσεις για κάτι είναι λύση απελπισίας. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο είσαι λάθος ή θέλεις να ζητήσεις συγνώμη, κάν’ το όπως οι ενήλικες.
3. Συνεχείς ερωτήσεις επιβεβαίωσης
Δεν θέλει να τον ρωτάς συνέχεια γιατί του αρέσεις ή γιατί είναι μαζί σου ή γιατί και αν σ’ αγαπάει. Η ανασφάλειά σου μπορεί να τον φέρει σε αμήχανη θέση και πίστεψέ μας, είναι προτιμότερο να σου το δείχνει παρά να σου το λέει.
4. Συγκρίσεις με κάποιον πρώην
Το τελευταίο πράγμα που θα θελήσει ποτέ να ακούσει, όπως και εσύ άλλωστε, είναι να τον συγκρίνεις με κάποιον πρώην σου· είτε είναι θετικό για εκείνον είτε είναι αρνητικό.
5. Κουτσομπολιά
Δεν είναι η κολλητή σου. Σίγουρα κάποια στιγμή μπορεί να θέλετε να συζητήσετε κάτι, όμως δεν γίνεται να του αναλύεις οποιοδήποτε νέο μαθαίνεις που δεν τον αφορά.
6. Ερωτήσεις για το ντύσιμο σου
Σε ίδιο μοτίβο με τα κουτσομπολιά, δεν είναι η κολλητή σου και τις περισσότερες φορές το να τον ρωτήσεις τι γνώμη του για κάποιο outfit σου τον φέρνει σε δύσκολη θέση γιατί δεν ξέρει τι πρέπει να σου απαντήσει.
7. «Είναι όμορφη;»
Μια από τις ερωτήσεις που δεν θέλει να απαντήσει ποτέ και θα τον φέρει σε τρομερά αμήχανη θέση. Αν σου πει ναι θα νευριάσεις, αν σου πει όχι θα νομίζεις ότι στο λέει έτσι για να σε καθησυχάσει. Δεν υπάρχει καν λόγος να τον ρωτήσεις κάτι τέτοιο.
8. Τι έχει στο μυαλό του
Μερικές φορές μπορεί να θέλει να κρατήσει κάποια πράγματα για τον εαυτό του. Ίσως είναι κάποιες σκέψεις που δεν αφορούν εσένα ή τη σχέση σας. Άλλωστε αν είναι κάτι που θέλει να μοιραστεί μαζί σου θα το κάνει και από μόνος του.