Latest News

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Αυτοί είναι οι ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και τραγουδιστές που μπαίνουν στη Βουλή

Ποια είναι τα πρόσωπα που θα δούμε στα έδρανα της Βουλής, ενώ τα είχαμε συνηθίσει σε άλλους ρόλους;

Νόνη Δούνια στην Α' Πειραιά και Νήσων

Το πρώην μοντέλο και  παρουσιάστρια Νόνη Δούνια κλείδωσε την 4η έδρα της ΝΔ στην Α' Πειραιά και Νήσων. Μάλιστα έγραψε ιστορία, καθώς είναι η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α' Πειραιώς και Νήσων.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην Α' Αθήνας
Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος που γνωρίσαμε μέσα από τον ΣΚΑΙ, εκλέγεται στην Α' Αθήνας με την ΝΔ, μία ημέρα μετά τον γάμο του στην Νάξο.
Κλέων Γρηγοριάδης στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθήνας
Ο αγαπημένος ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης από σήμερα είναι νέος βουλευτής, καθώς κατάφερε να εκλεγεί στον Β1 Τομέα της Β' Αθήνας, μιας και το ΜέΡΑ25 μπήκε στη Βουλή.
Μπάμπης Παπαδημητρίου στον Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας
Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας με την ΝΔ, μετά από μία πορεία στην δημοσιογραφία και τον ΣΚΑΙ.
Ραλλία Χρηστίδου στον Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας
Η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου μπορεί να μην τα κατάφερε στις Ευρωεκλογές, ωστόσο, ήταν από ό,τι φαίνεται εύκολο για εκείνη να εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας.

Ελένη Γερασιμίδου στην Α' Ανατολικής Αττικής
Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου είναι από σήμερα για ακόμη μία φορά βουλευτής. Αφού κατάφερε να εκλεγεί στην Α' περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.
Γιώργος Αμυράς στα Ιωάννινα
Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής, Γιώργος Αμυράς κατάφερε να πάρει έδρα στα Ιωάννινα όπου ήταν υποψήφιος με την ΝΔ.