Latest News

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Είμαι ακόμη στο 60% των δυνατοτήτων μου!

Έχουμε δει μόνο κάτι παραπάνω από τα μισά από όσα μπορεί να κάνει στα παρκέ  πιστεύει  ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας...
στο ESPN. 

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να βελτιώσω. Πρώτα πρέπει να κοιτάζω τον εαυτό μου και να βελτιωθώ όσο γίνεται περισσότερο. Έχω πολλά να δουλέψω στο παιχνίδι μου. Πολλοί μου λένε ‘Είσαι ο MVP, είσαι από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ και κυριαρχείς’, αλλά θεωρώ πως μπορώ να γίνω καλύτερος. Πιστεύω πως είναι στο 60% των δυνατοτήτων μου, σε σχέση με το πόσο καλός μπορώ να γίνω. Κι εγώ θέλω να γίνω καλύτερος, ώστε αν βρεθώ ξανά στο ίδιο σημείο, να έχω καλύτερη αντίδραση, να παίξω καλύτερα και να εκτελέσω καλύτερα», τόνισε ο Greek Freak.

Παράλληλα, επανέλαβε πως δεν έχει λόγο να φύγει από τους Μπακς ούτε σε… 25 χρόνια, εφόσον έχει τις ίδιες φιλοδοξίες με την ομάδα. «Μπαίνω στον έβδομο χρόνο μου στο ΝΒΑ, είναι τρελό. Στόχος μου είναι πάντα ο ίδιος, να γίνομαι καλύτερος, να βλέπω κάθε μέρα ξεχωριστά και να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Αν είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος, γιατί να μην παίξω στους Μπακς 20 ή 25 χρόνια; Γιατί μετά την καριέρα μου να μη γίνω μέλος του προπονητικού τιμ ή της διοίκησης; Όμως θα πρέπει να έχουμε όλοι τον ίδιο στόχο και τις ίδιες αρχές. Να επικεντρωθούμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλω να είμαι μέλος μιας ομάδας που κερδίζει. Όσο έχουμε την ίδια σκέψη και προσέγγιση, δεν υπάρχει λόγος για μένα να φύγω και να μη γίνω σαν τον Κάρι, τον Νοβίτσκι, τον Κόμπι ή τον Ντάνκαν».

Η ανακατανομή αστέρων που έγινε αυτό το καλοκαίρι στο ΝΒΑ δεν έμεινε ασχολίαστη από τον ηγέτη των Μπακς. «Αυτό που έγινε είναι τρελό, αλλά φέρνει νέα ισορροπία στο ΝΒΑ. Βλέπεις σταρ σε πολλές ομάδες. Κλίπερς, Λέικερς, Νετς, Σίξερς, Σέλτικς… Κι αυτό είναι καλό. Οι σταρ πλέον έχουν μεγάλο δύναμη. Ζητούν ανταλλαγή και γίνεται. Σε αυτό το πρωτάθλημα ζούμε. Είναι καλό να ελέγχεις τη μοίρα και την καριέρα σου».

Όσο για τη μετακίνηση του Κογουάι Λέοναρντ στους Κλίπερς; «Προσωπικά θα ήθελα να μείνει ο Κογουάι στην Ανατολή και τους Ράπτορς, γιατί θα ήθελα να ξαναπαίξουμε μια σειρά μαζί τους. Όμως έτσι είναι το ΝΒΑ και γίνονται αλλαγές συνέχεια. Όμως έχουμε ξανά μια ευκαιρία, πρέπει να την εκμεταλλευτούμε και να πετύχουμε».