Latest News

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

20 χρόνια φυλακή η δασκάλα που έκανε σεξ με μαθητή!

Σε 20 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε στην Αριζόνα των ΗΠΑ η 28χρονη πρώην δασκάλα, Μπρίτανι Ζαμόρα, επειδή έκανε σεξ με...

13χρονο μαθητή.

«Είμαι καλός άνθρωπος που έκανε ένα λάθος για το οποίο μετανιώνω βαθύτατα» είπε στο δικαστήριο της Αριζόνα η 28χρονη Ζαμόρα, υποστηρίζοντας ότι δεν αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία.
Αφού ζήτησε συγγνώμη από το θύμα της και την οικογένειά της, είπε ότι σχεδιάζει να παρακολουθήσει μαθήματα μέσα από τη φυλακή προκειμένου να αποκτήσει ξανά πτυχίο.
Όταν, πάντως, αποφυλακιστεί η Ζαμόρα θα ενταχθεί στη λίστα με όλους όσους έχουν διαπράξει και καταδικαστεί για αδικήματα σεξουαλικής φύσης, ενώ θα τελεί και υπό επιτήρηση.
Η Ζαμόρα είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2018 με την κατηγορία ότι είχε κάνει σεξ τέσσερις φορές με έναν 13χρονο στο αυτοκίνητό της αλλά και μέσα σε σχολική αίθουσα, ενώ σε μια περίπτωση οι δύο τους είχαν σεξουαλική επαφή μπροστά σε άλλο μαθητή που έκανε τον τσιλιαδόρο…
Οι γονείς του 13χρονου ανακάλυψαν τη σχέση τους όταν εγκατέστησαν την ειδική εφαρμογή «Sentry Parental Control» στο κινητό του, προκειμένου να παρακολουθούν τα μηνύματα που αντάλλασσε, έχοντας υποψιαστεί από την περίεργη συμπεριφορά της τότε δασκάλας.
Όταν πήραν στοιχεία στα χέρια τους οι γονείς του 13χρονου του ζήτησαν εξηγήσεις με τον ίδιο να ομολογεί τις σεξουαλικές επαφές με τη Ζαμόρα.

Οι «καυτοί» διάλογοι:
Τα μηνύματα της ζωηρής δασκάλας με τον 13χρονο ξεκίνησαν ρομαντικά αλλά σύντομα έγιναν πιο τολμηρά και οδήγησαν στο σεξ, ισχυρίζονται σύμφωνα με τους εισαγγελείς.
Ζαμόρα: «Θέλω να κάνω σεξ μαζί σου κάθε μέρα».
Μαθητής: «Τι κάνεις;»
Ζαμόρα: Σκέφτομαι τον σέξι εαυτό σου» και πρόσθεσε δύο ροζ καρδιές emojis.
Μαθητής: emoji αγάπη καρδιά μάτια
Ζαμόρα: «Εύχομαι να ήσουν μαζί μου».
Μαθητής: «Θέλω… πότε μπορούμε να γ@μ@@@ πάλι;».


Η Ζαμόρα, που είναι παντρεμένη, έστελνε στον ανήλικο εραστή της φωτογραφίες της εσώρουχα, αλλά και γυμνές.
                             
Η 28χρονη έχει ήδη εκτίσει σχεδόν 500 ημέρες φυλακής, οι οποίες θα αφαιρεθούν από τη συνολική ποινή που της επιβλήθηκε.