Η Αστυνομία εντόπισε τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία μιας 80χρονης γυναίκας στον Πειραιά. Πρόκειται για δυο Έλληνες 40 και 44 ετών και μια 39χρονη αλλοδαπή οι οποίοι κατηγορούνται ότι ευθύνονται για το θάνατο της άτυχης γυναίκας. 

Οι δράστες είχαν χτυπήσει την άτυχη γυναίκα τόσο με τα χέρια τους όσο και με αντικείμενο που βρήκαν μέσα στο σπίτι της. Σκοπός τους ήταν η ληστεία, αφού γείτονάς τους που πίστευε πως το θύμα είχε λεφτά, τους είχε στείλει για να βρουν τα χρήματα! Λίγες ώρες αφού βρέθηκε άσχημα χτυπημένη η ηλικιωμένη γυναίκα,
άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.

Η δολοφονία της 80χρονης στον Πειραιά είχε γίνει στις 21 Νοεμβρίου του 2018. Η άτυχη 80χρονη βρέθηκε βαρύτατα χτυπημένη μέσα στο διαμέρισμά της το πρωί της μοιραίας μέρας και το μεσημέρι άφησε την τελευταία της πνοή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών, πίσω από το έγκλημα βρίσκονται ένας 44χρονος Έλληνας και μια 39χρονη αλλοδαπή, ως φυσικοί αυτουργοί κι ένας 40χρονος ως ηθικός αυτουργός. Για την υπόθεση κατηγορείται κι ένας 53χρονος για υπόθαλψη εγκληματία.
Ο 40χρονος είναι γείτονας της άτυχης γυναίκας στον Πειραιά. Πίστευε ότι η 80χρονη είχε λεφτά κρυμμένα στο σπίτι. Έτσι αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο. Έστειλε έναν 44χρονο Έλληνα και την 39χρονη σύντροφό του για να κάνουν τη ληστεία.
Ο 44χρονος είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για ληστεία, κλοπές, ναρκωτικά, σωματικές βλάβες, εμπρησμό, βιασμό, ενώ ο 40χρονος είχε κατηγορηθεί για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά.