Latest News

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Αυτό είναι το είδος σεξ που οι γυναίκες δεν χορταίνουν!

Oι μέρες που το γρήγορο σεξ θεωρούταν υποτιμητικό ή ακόμη και πρόστυχο ...
έχουν παρέλθει. 

Πλέον αποτελεί ένα είδος σεξ που εξιτάρει τα ζευγάρια και συχνά ανανεώνει την ερωτική τους ζωή.
Πολλοί σεξολόγοι πιστεύουν ότι το 5λεπτο σεξ μπορεί να αναβαθμίσει τη σεξουαλική μας ζωή και να αναζωπυρώσει το χαμένο πάθος. Ο λόγος; Ο αυθορμητισμός που το χαρακτηρίζει, ένα χαρακτηριστικό που συχνά λείπει από το σεξ στις μακροχρόνιες σχέσεις.
Αυτό που θα πρέπει βέβαια να επισημάνουμε είναι ότι το γρήγορο σεξ δεν θα πρέπει να αντικαθιστά την κανονική σεξουαλική επαφή. Ουσιαστικά θα πρέπει να αποτελεί μία σύνοψη του τι θα επακολουθήσει στο μέλλον (απόψε, αύριο ή σε τρία χρόνια, όταν δηλαδή θα βρείτε χρόνο) και έτσι να προσφέρει στη σχέση όλη τη διέγερση και την ένταση που χαρακτηρίζουν τα πρώτα ραντεβού.
Μερικές φορές «ένα στα γρήγορα» είναι αυτό που χρειάζεται μια σχέση για να βγει από τη ρουτίνα. Συχνά οι ιδανικές συνθήκες που ψάχνουν τα ζευγάρια, όπως τα καθαρά σεντόνια και η απουσία των παιδιών, μπορεί να καταστρέψει τη στιγμή. Γρήγορο σεξ δεν σημαίνει και κακό και τσαπατσούλικο σεξ. Σημαίνει απόλυτο πάθος και μέγιστη απόλαυση. 
Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στην έγκυρη επιθεώρηση Canadian Journal of Human Sexuality, αυτό που πραγματικά θεωρούμε τέλεια σεξουαλικότητα δεν έχει να κάνει ούτε με περίπλοκες τεχνικές, ούτε με απεριόριστο χρόνο. Το ιδανικό σεξ έχει να κάνει με το κατά πόσο οι δύο σύντροφοι μπορούν να λειτουργήσουν ως ζευγάρι, να εστιάσουν στα συναισθήματά τους και να αφήσουν ελεύθερο τον εαυτό τους.
Καταρχήν αυτό που πρέπει να καταλάβουμε, είναι πως το πεντάλεπτο σεξ δεν είναι όπως μια κανονική σεξουαλική πράξη και σε καμία περίπτωση δεν  μπορεί (ούτε πρέπει)  να αντικαταστήσει την κανονική σεξουαλική επαφή. Ουσιαστικά θα πρέπει να αποτελεί μία σύνοψη του τι θα επακολουθήσει στο μέλλον (απόψε, αύριο ή σε τρία χρόνια, όταν δηλαδή θα βρείτε χρόνο), με άλλα λόγια, να είναι ένα ζωντανό trailer της ερωτικής ζωής του ζευγαριού.
Αν ακολουθήσετε αυτούς τους κανόνες μπορείτε και να απολαύσετε το γρήγορο σεξ
Προετοιμαστείτε ερωτικά 
Ακόμα κι αν σας μοιάζει  οξύμωρο, μια που το πεντάλεπτο σεξ δε μπορεί παρά να είναι αυθόρμητο, ωστόσο μπορείτε να δημιουργήσετε το κατάλληλο κλίμα ώρες νωρίτερα, πριν ακόμα βρεθείτε με τον σύντροφό σας, στέλνοντάς του π.χ. ένα ερωτικό μήνυμα και περιγράφοντας όλα αυτά που θέλετε να κάνετε ο ένας στον άλλον.
Η ιδανική στιγμή για γρήγορο σεξ  είναι τώρα
Μετά θα είναι πολύ αργά. Συνεπώς αν βρεθείτε σε ένα κόσμιο σημείο, απαλλαγείτε από τις όποιες αναστολές, και ζήστε πέντε λεπτά ηδονής.
Ξεκινήστε με αυτά που σας διεγείρουν 
Μπορεί να μην είναι το σεξ καθεαυτού που σας διεγείρει με τον σύντροφό σας, αλλά ο τρόπος που σας αγκαλιάζει, που φιλά τον λαιμό σας ή, ακόμα, το πώς σας κοιτάζει και σας μιλάει. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, σκεφτείτε το κατά την διάρκεια της ημέρας και προσπαθήστε να μην το βγάλετε από το μυαλό σας μέχρι τη στιγμή που θα βρεθείτε.
Μην χάνετε χρόνο με περιττές κινήσεις  
Όπως για παράδειγμα το να βγάλετε τα ρούχα σας. Μείνετε με αυτά και καθοδηγήστε τα χέρια του για να σας διεγείρουν πάνω από τα εσώρουχα. Στη συνέχεια βγάλτε μόνο τα απαραίτητα.
Η διείσδυση δεν αποτελεί μονόδρομο στο σεξ 
Θυμηθείτε πόσο απολαυστικά μπορεί να είναι τα αγγίγματα, η διέγερση με τα δάχτυλα ή και το στοματικό σεξ.
Μην σκέφτεστε 
Βγάλτε από το μυαλό σας οτιδήποτε σας προκαλεί στρες, όπως το ότι έχετε παχύνει, είστε αξύριστη ή ότι το σπίτι είναι χάλια και θέλει συμμάζεμα. Το γρήγορο σεξ σημαίνει να αδράξετε τη στιγμή και να αφοσιωθείτε μόνο στο πάθος που βιώνετε. Αν για να κάνετε σεξ περιμένετε να έρθει η τέλεια στιγμή, που θα νιώθετε πανέμορφη, θα έχετε διάθεση και θα έχετε αγοράσει καινούργια εσώρουχα… ίσως χρειαστεί να περιμένετε καιρό.
Ο οργασμός δεν είναι το παν
Εντάξει, μπορεί ο οργασμός να είναι σημαντικότατο στοιχείο στην ερωτική συνεύρεση, δεν είναι όμως το παν. Μην περιμένετε, λοιπόν, να έρχεστε σε οργασμό κάθε φορά που κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας, ειδικά αν αυτό διαρκεί μόλις δέκα λεπτά. Απολαύστε τη στιγμή και φυλάξτε την ως… προθέρμανση, για την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ και θα είστε πολύ πιο έτοιμη.