Latest News

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Απίστευτο ροζ σκάνδαλο στη Χαλκίδα! Ο άπληστος πυροσβέστης, η εκρηκτική ξανθιά, ο απατημένος σύζυγος, οι εκβιασμοί και ο γνωστός επιχειρηματίας

Σε 30 μήνες φυλάκιση με αναστολή «πλήρωσε» 45χρονος υπαξιωματικός της Πυροσβεστικής τον εκβιασμό σε βάρος 44χρονης παντρεμένης στη Χαλκίδα, από την οποία...
ζητούσε χρήματα για να μην αποκαλύψει στον σύζυγό της τον παράνομο δεσμό της με επιχειρηματία της περιοχής!

Ο πυροσβέστης ανακάλυψε τυχαία τα ερωτικά παραστρατήματα της εντυπωσιακής γυναίκας κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε σε επιχείρηση στη Νέα Αρτάκη, το 2014! Οταν ο ίδιος έφτασε στο φλεγόμενο κτίριο συνειδητοποίησε πως την ώρα της φωτιάς μέσα στην επιχείρηση βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και η εντυπωσιακή ξανθιά ερωμένη του, η οποία δεν ήταν άλλη από την εκρηκτική παντρεμένη.
Τότε εκείνος αποφάσισε να αδράξει την ευκαιρία για… εύκολο χρήμα και να εκμεταλλευτεί την κρυφή εξωσυζυγική σχέση! Λίγες ημέρες μετά τη φωτιά επικοινώνησε με την… άτακτη σύζυγο και άρχισε να της ζητά χρήματα προκειμένου να μην αποκαλύψει το «ροζ» μυστικό της. Η τότε 39χρονη γυναίκα, προκειμένου να μη μάθει ο άνδρας της για τις ερωτικές συναντήσεις της με τον επιχειρηματία, ενέδωσε αρχικά στον εκβιασμό, πληρώνοντας το ποσό των 1.200 ευρώ στον πυροσβέστη για να εξασφαλίσει τη σιωπή του.
Ομως, έπειτα από λίγο καιρό, ο άπληστος υπαξιωματικός ανέβασε κι άλλο την… ταρίφα, ζητώντας της εκβιαστικά ακόμη 6.000 ευρώ! Η ίδια τότε κατάλαβε πως δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τη μέγκενη του 45χρονου και αποφάσισε να μιλήσει στην Αστυνομία, αποκαλύπτοντας τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια, οι έμπειροι άνδρες της Ασφάλειας έστησαν επιχείρηση προκειμένου να συλλάβουν τον υπαξιωματικό της Πυροσβεστικής, βάζοντας τέλος στον κύκλο των εκβιασμών.
Του έστησαν παγίδα
Ετσι, λίγες ημέρες μετά, η γυναίκα, ακολουθώντας τις οδηγίες των αστυνομικών, συναντήθηκε μαζί του στη Χαλκίδα και του ζήτησε να πάνε με το αυτοκίνητό του στην Αρτάκη για να βγάλει από ΑΤΜ τράπεζας τα χρήματα που της είχε ζητήσει ώστε να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Μόλις έφτασαν, εκείνη βγήκε από το αυτοκίνητο και, όταν ξαναγύρισε από την τράπεζα, του άφησε στο κάθισμα έναν φάκελο με προσημειωμένα 700 ευρώ. Αμέσως, οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο σταμάτησαν τον πυροσβέστη και τον συνέλαβαν, ενώ κατάσχεσαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα καθώς και το κινητό τηλέφωνό του.
Ο ίδιος, σύμφωνα με το eviazoom.gr, τόσο προανακριτικά όσο και ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, όπου διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες η δίκη του για τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας και της εκβίασης, αρνήθηκε τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για σκευωρία σε βάρος του.
Οι δικαστές, ωστόσο, ακούγοντας με προσοχή τις μαρτυρικές καταθέσεις και αξιολογώντας το αποδεικτικό υλικό τον έκριναν ένοχο, καταδικάζοντάς τον σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στην έφεση.