Latest News

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Δημήτρης Κατσικάρης: Ένωσε όλες τις "φυλές" του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά!

Ήταν όλοι εκεί στην κεντρική εκδήλωση του Δημήτρη Κατσικάρη που ένωσε όλες τις "φυλές" του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά και...
όχι μόνο!

Ο τ. Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά, Δημήτρης Κατσικάρης, διοργάνωσε την κεντρική του εκδήλωση για τις Περιφερειακές εκλογές στην κατάμεστη από φίλους του Πειραιώτες αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου, παρουσία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού.


Τον Δημήτρη Κατσικάρη προλόγισε με θερμά και συγκινητικά λόγια, ο πρώην υπουργός, Νομάρχης και Δήμαρχος, Χρήστος Φωτίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην δημοσιογραφική και αυτοδιοικητική του πορεία, την οποία χαρακτήρισε απολύτως πετυχημένη, ενώ εξέφρασε την στήριξή του στον Γιάννη Σγουρό, κάνοντας μάλιστα και συγκεκριμένες προτάσεις για τη νέα αυτοδιοικητική περιφερειακή περίοδο. 


Ο Δημήτρης Κατσικάρης στην ομιλία του, αφού αναφέρθηκε στη συλλογική προσπάθεια που γίνεται από τον Γιάννη Σγουρό, ώστε να επανέλθει η κανονικότητα στην Περιφέρεια Αττικής, τόνισε, μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, αποτελούν μεγάλο διακύβευμα για την Περιφέρεια Αττικής και τον Πειραιά, γιατί είναι μια σύγκρουση διαφορετικών κόσμων και διαφορετικών νοοτροπιών. Είναι μια μάχη της Αλήθειας με το ψέμα. Είναι μια αντιπαράθεση ανάμεσα στο Αληθινό πρόσωπο της αυτοδιοίκησης και το fake της κυρίας Δούρου, μια αντιπαράσταση ανάμεσα στο καθαρό αυτοδιοικητικό πρόσωπο του Γιάννη Σγουρού και τα εναλλασσόμενα «Προσωπεία» του κυρίου Πατούλη…

Μπαίνω σε αυτή τη μάχη -δίπλα στο Γιάννη Σγουρό- για τον Πειραιά και την Αττική, γιατί:
Το δήθεν προοδευτικό υπόδειγμα την κυρίας Δούρου απεδείχθη κάλπικο και κενό περιεχομένου. 
Η κυρία Δούρου οπισθοδρόμησε την Αττική και διέλυσε κάθε αναπτυξιακό σχεδιασμό, με αποκορύφωμα τη κατάργηση του Περιφερειακού σχεδιασμού απορριμμάτων, όπου απώλεσε 400 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμα χειρότερα, εξανέμισε τα 350 εκατομμύρια που βρήκε στο ταμείο από τη χρηστή διαχείριση Σγουρού, διαχειριζόμενη την Περιφέρεια, με διοικητική άγνοια και ανεπάρκεια. Και τέλος, ότι απέμεινε από το δήθεν ηθικό της πλεονέκτημα, πνίγηκε στην Μάνδρα και, κάηκε στο Μάτι, σε μια «βάρδια θανάτου» για 100 συμπολίτες μας, την οποία η ίδια παρακολούθησε από το γραφείο της!
Ωστόσο η Αττική και ο Πειραιάς δεν χρειάζονται «νέα πειράματα», ούτε «γυαλιστερές βιτρίνες»
χωρίς περιεχόμενο Δεν χρειάζεται τον κ. Πατούλη που ξεκίνησε για Δήμαρχος Αθηναίων…
κατέληξε εν μια νυκτί, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής για… να βολευτούν όλοι! Δεν έχει Αρχές,
δεν πιστεύει σε τίποτα. Έκανε και κάνει τα πάντα, αρκεί.., να είναι
οπωσδήποτε  Αξιωματούχος για να χρησιμοποιήσετε τη θέση του Περιφερειάρχη αύριο
ως σκαλοπάτι για κάτι άλλο! Κάνει Σώου τα πάντα, με βάση μια στρατηγική «οικογενειακής
αποκατάστασης».
Και είναι απολύτως βέβαιο ότι ο κ. Πατούλης ούτε ξέρει, ούτε μπορεί να διοικήσει τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας. Και αυτός είναι ακόμα πιο βασικός λόγος που είμαι στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού, καθαρά και αταλάντευτα. Γιατί ο Γιάννης  Σγουρός:Δεν έκρυψε ποτέ ποιος είναι και δεν σήκωσε … Σημαίες ευκαιρίας! Υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση πέρα από κόμματα και χρώματα - συνεργάστηκε με όλους, με βάση την επίλυση των προβλημάτων.   Δεν χρησιμοποίησε την Αυτοδιοίκηση ως σκαλοπάτι για την πολιτική του ανέλιξη όπως άλλοι και αρνήθηκε  να εξαργυρώσει πολιτικά την πετυχημένη αυτοδιοικητική του διαδρομή... Έμεινε στην Περιφέρεια και έκανε Δημιουργική Αντιπολίτευση χωρίς μικρότητες, ψηφίζοντας τα σωστά, κάνοντας προτάσεις για όλα.
Γι’ αυτό στρατεύομαι μαζί του στον Πειραιά. Γι’ αυτό θα είμαστε αύριο μαζί -με τη δική σας ψήφο-
και στην Αντιπεριφέρεια Πειραιά στην οποία πολλά κάναμε και πολλά θα κάνουμε:
Θυμίζω, ότι το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά έχει και τη δική μας σφραγίδα. Όπως και η μεγάλη αναστήλωση του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος, όπως και το καινούργιο Ράλλειο Σχολείο. 
Και τώρα έχουμε αποφασίσει να στηρίξουμε για να γίνει το Δικαστικό Μέγαρο που αν και έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Πειραιά 4 χρόνια παραμένει… φάντασμα! Προτεραιότητά μας στον Πειραιά, επίσης, είναι η κατασκευή Σύγχρονου Κλειστού Κολυμβητηρίου, για τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό -για τα παιδιά του Πειραιά! Πρώτο μας μέλημα τα έργα Αντιπλημμυρικής προστασίας, για να μην ξαναδούμε αυτοκίνητα… να επιπλέουν και να μην κινδυνεύουν άνθρωποι! Δεσμευόμαστε για την καθ’ ολοκληρία ΑΝΑΠΛΑΣΗ της ιστορικής οδού Πειραιώς που παλαιότερου άξονα που συνδέει την Ομόνοια με το Λιμάνι του Πειραιά…Αλλά και για τη Δημοτική Αγορά -σε συνεργασία με τους εμπόρους- και όσα έργα έχουν πραγματικά  ανάγκη οι Δήμοι για να υποδεχθούν τη νέα εποχή». 
Στην εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες Πειραιώτες, παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων:

Οι πρώην υπουργοί, Κώστας Λαλιώτης, Δημήτρης Ρέππας, Σταύρος Σουμάκης, Γιάννης Διαμαντίδης, Γρηγόρης Νιώτης και Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, οι πρώην βουλευτές, Δημήτρης Καρύδης, Δημήτρης Λιντζέρης, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Δήμαρχος Κορυδαλλού και υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά του ΚΙ.ΝΑΛ. Στέφανος Χρήστου, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Κώστας Παπαντωνίου, οι πρώην Δήμαρχοι, Νίκαιας Βασίλης Τράπαλης, Κερατσινίου Δημήτρης Σαράφογλου, Περάματος Γιάννης Γλύκας, ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝ.ΑΛ και υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Πειραιά Σταμάτης Μαλέλης,  ο πρώην Πρόεδρος του Δ.ΣΠ. και υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Πειραιά του ΚΙ.ΝΑΛ. Στέλιος Μανουσάκης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Νίκαιας-Ρέντη Κανέλλος Τούντας, Περάματος Γιώργος Παρασκευόπουλος, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΙ.ΝΑΛ. Ανδρέας Βροντάκης, ο Πρόςδρος του ΒΙ.ΠΑ Σχιστού Γιάννης Πολυχρονόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής όμορων νομών και Νήσων Αιγαίου Παύλος Πολιτάκης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εστιατόρων Ελλάδος Γιάννης Τσάκος, ο πρώην Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ομοσπονδίας Κώστας Ξυλούρης, ο πρώην Αντινομάρχης και υποψήφιος με τον Γ. Μώραλη, Γιώργος Τσιρίδης. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ, Α΄ Πειραιά, Απόστολος Πόντας, Πρόεδρος της ΕΔΕΜ, Λάζαρος Αθανασιάδης, Αργυρώ Αρκαλάκη, Κατερίνα Βουρεξάκη, Βασίλης Κατσαφάδος και, Β΄ Πειραιά, Δημήτρης Διαμαντίδης, Νάνσυ Θεοτοκάτου, Σταυρούλα Στεφανίδου. 
Τα μέλη της Κ.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανόλης Αντωνάκος (Γεν. Γραμμ. Μοσχάτου-Ταύρου, Έφη Παγκάλου, Κώστας Παπαδημητρίου (Γεν. Γραμματέας Οικονομικού Επιμελητηρίου), Μιχάλης Ψαρούδης.

 Επίσης οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι Πειραιά με τον Γ. Σγουρό, Λεωνίδας Αθανασιάδης, Θάνος Νίκου, Νίκος Καστανιάς, Ανδρέας Κουτσούρης, Δημήτρης Μπούκουρας, Αθηνά Μπούτση-Χαραλαμπίδου, Χρήστος Στούκας, Γιώργος Σωπηλιάδης, και, Νήσων Χρήστος Πάλλης, πρώην Δήμαρχος Μεθάνων και Σάκης Σακκιώτης, πρώην Δήμαρχος Αίγινας. 


Οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά και υποψήφιοι Ανδρέας Βεντούρης, Στέλιος Γαϊτανάρος, Νίκος Καλαμακιώτης, Νανά Χαρβαλάκου-Γλύκα, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος με τον Νίκο Μπελαβίλα, Δημήτρης Γκερλές, ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Μιχάλης Μαλτέζος, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Πειραιά Δημήτρης Αντωνάτος, Εύη Διακουμάκου, Γιάννης Σπυράκης, ο Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάκης Χριστόπουλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Νίκαιας και υποψήφιος με τον Κανέλλο Τούντα, Θανάσης Τερζής. 


Δεκάδες στελέχη του κοινωνικού Πειραιά, υποψήφιοι από όλους τους συνδυασμούς σε Δημοτικό και Κοινοτικό επίπεδο.