Latest News

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Επιχειρηματίας διέλυσε το κεφάλι της πρώην συζύγου του σε αυτοκίνητο! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένας επιχειρηματίας έσπασε το κεφάλι της πρώην συζύγου του πάνω σε ένα αυτοκίνητο και την έβρισε επειδή άρχισε να βγαίνει ραντεβού με έναν λευκό άνδρα που...
εργαζόταν στο γραφείο ενοικιάσεών τους, στη Μ. Βρετανία.


Ο 51χρονος λογιστής Syed Ahmad, άρπαξε την πρώην σύζυγό του Perveen Ahmad από την Louis Vuitton τσάντα και της επιτέθηκε μετά την έξοδό της από το γυμναστήριο.
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης το πρωί στο Cheadle, ο Ahmad προκάλεσε ζημιά στο αυτοκίνητο ενός μέλους του γυμναστηρίου, καθώς χτύπησε εκεί το κεφάλι της πρώην συζύγου του.
Τελικά, απομακρύνθηκε από την γυναίκα όταν ο 51χρονος σύντροφός της David Wallwork τον έριξε στο έδαφος.
Η αστυνομία ανέκτησε βίντεο που τράβηξε ο επιχειρηματίας στο οποίο η πρώην σύζυγός του λέει: «Είναι ένας πικρός, στριμωγμένος άνθρωπος που διέπραξε ξέπλυμα χρήματος - έκλεψε από ανθρώπους».
Στο βίντεο εκείνος απαντά: «Κάνει σκοτεινή μαγεία και δεν είναι ποτέ ικανοποιημένη. Είναι εκνευρισμένη γιατί έχει ένα μαύρο πρόσωπο - είσαι κακιά, απολύτως κακιά». Ουσιαστικά, κατηγορούσε την πρώην του ότι ασχολείται με τη μαγεία και να την χλευάζει για να έχει μια πάθηση του δέρματος.
Οι δικαστές έκριναν ένοχο τον Ahmad για επίθεση με ξυλοδαρμό και εγκληματική ενέργεια, λέγοντας ότι τα στοιχεία της πρώην συζύγου του ήταν «αξιόπιστα».
Αναμένεται να εκδοθεί η ποινή του αργότερα.