Latest News

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Αντώνης Καλογερόγιαννης: Στηρίζουμε το Νίκο Βλαχάκο για Δήμαρχο Πειραιά

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Βλαχάκου και του συνδυασμού "Πειραιάς Πόλη Πρότυπο" πήρε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς Ολοι Μαζί" Αντώνης Καλογερόγιαννης, ο οποίος επανήλθε με διευκρινιστική δήλωση για την
αντικαταστάτρια του στο Δημοτικό Συμβούλιο Ευπραξιας (Εφης) Καλλέργη η οποία είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής" του Γιάννη Μώραλη.

Ο Αντώνης Καλογερόγιαννης είχε παραιτηθεί  πριν από σχεδόν δύο χρόνια για λόγους υγείας και τη θέση του είχε πάρει η κυρία Καλλέργη ως πρώτη αναπληρωματική, ενώ ανέλαβε Δημοτική Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Όλοι Μαζί».(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ) 
Η κυρία Καλλέργη είχε ανακοινωθεί πριν από λίγους μήνες ότι κατεβαίνει υποψήφια με τον "Πειραιάς Νικητής", χωρίς ωστόσο να υποβάλλει έως τώρα την παραίτηση της για λόγους δεοντολογίας...


Η ανακοίνωση 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiEJVvoZr1_D05KKNbjeoKnc-YDzw6yNMZp4TgZQC_LS7yMSi8iAAXBxfx7x1S7LzcLdd1M6Z4oXUcsN4wDMmIrQQMghvJAs92oN9ebnpaVEAAC9GegFFzoFZEtT9iPZuyKvTUqnT1f2lVP/s200/logo_sindiasmos%2528new%2529.jpgΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ,  ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ
Μετά την παραίτηση της κας Ευπραξιας (Εφης) Καλλέργη από το συνδυασμό "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ", ο ιδρυτής του συνδυασμού και επικεφαλής Αντώνης Καλογερόγιαννης, τέως Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, μετά από διαβούλευση με τα μέλη της δημοτικής κίνησης,  δήλωσε:
Κάθε άνθρωπος στη ζωή του έχει το δικαίωμα επιλογών και αποφάσεων.  
Η κα Καλλέργη Ευπραξία αποφάσισε να συμπορευτεί με το συνδυασμό του Δημάρχου και να δηλώσει παρούσα στην προσπάθεια για έναν Πειραιά Νικητή.  Η πολιτική ηθική επέβαλε την παραίτηση της από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και εκπροσώπου στο Δημοτικό Συμβούλιο του συνδυασμού "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ".  Κάτι ανάλογο έπραξαν κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι αποχωρώντας από τους συνδυασμούς τους, μόλις αποφάσισαν να κατέλθουν υποψήφιοι με άλλους συνδυασμούς.  
    Το έπραξε έστω και τώρα.
    Της εύχομαι τα καλύτερα στην εκλογική διαδικασία.
    Επίσης εύχομαι τα καλύτερα  και σε όλα τα μέλη μας που είναι υποψήφια στις εκλογές της 26ης Μαΐου με όλους σχεδόν τους συνδυασμούς .
   Η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" συνεχίζει την αυτόνομη πορεία της, δεν συμμετέχει στις εκλογές της Κυριακής αλλά είναι ΠΑΡΟΥΣΑ  σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν την πόλη μας, τον Πειραιά μας.
   Με δεδομένο ότι ο Πειραιάς δεν αποτελεί φέουδο κανενός, δεν αποτελεί λάφυρο για κανέναν που θέλει να είναι νικητής , ο Πειραιάς είναι η πόλη που περπατήσαμε,  παίξαμε, μεγαλώσαμε, σπουδάσαμε,  εργαζόμαστε και συνεχίζουμε να ζούμε και επειδή στον Πειραιά μας Όλοι γνωριζόμαστε, γινόμαστε συνοδοιπόροι του Νίκου Βλαχάκου ώστε να μεταμορφωθεί ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ σε ΠΟΛΗ ΠΡΌΤΥΠΟ.
Αντώνης Αχιλ. Καλογερόγιαννης
Οδοντίατρος
τ. Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά
Επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"




ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ  - ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ

Μετά την δημοσίευση στον ιστότοπο σας της απόφασης της Δημοτικής Κίνησης «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» , έχω να παρατηρήσω τα εξής :


  1. Η κα Εφη Καλλέργη τυγχάνει της πλήρους στήριξης σε προσωπικό επίπεδο του Αντώνη Καλογερόγιαννη ( το αίμα νερό δεν γίνεται ! )  
  2. Η πρόβλεψη σας ότι η επανεκλογή της καθίσταται αδύνατη  πιστεύω ότι παραμένει πρόβλεψη και οι κάλπες θα την αναδείξουν και πάλι Δημοτική Σύμβουλο Πειραιά με το συνδυασμό στον οποίο επέλεξε να συμμετάσχει , ώστε να υπηρετήσει τον Πειραϊκό λαό με τη συνέπεια και το ήθος που την διακρίνει.
  3. Ο συνδυασμός «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» πραγματικά δυσκολεύτηκε στην απόφαση του ( η διαβούλευση των μελών του συνδυασμού απεδείχθη μια πολύ δύσκολη κι επίπονη διαδικασία ) και παρ όλες τις αντιδράσεις πολλών εξ ημών, πάρθηκε πλειοψηφικά η απόφαση που σας έστειλα.
  4. Δεν πρόκειται επ’ ουδενί για «άδειασμα» όπως το χαρακτηρίζετε της Κας Έφης Καλλέργη και για αυτό το λόγο αναγκάζομαι να σας στείλω τη διευκρινιστική δήλωση.
Στο Πειραιά, έχουμε μάθει να λέμε τα πράγματα όπως τα έχουμε μέσα στη ψυχή μας, με μπέσα και ειλικρίνεια. Αυτό κάνω κι εγώ , και μάλιστα  ζητώ από όλους που θα ψηφίσουν το συνδυασμό του Δημάρχου . να ψηφίσουν την Εφη Καλλέργη ως γυναίκα με προσωπικότητα, ήθος και αξιοπρέπεια που μπορεί να τους υπηρετήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και το ξάδερφο μου Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Παναγιώτη Καλογερόγιαννη γιατί και εδώ ισχύει «το αίμα νερό δεν γίνεται».
Την επόμενη μέρα των εκλογών θα είμαστε εδώ, ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ , να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα και τα προβλήματα της πόλης μας.


Αντώνης Αχιλ Καλογερόγιαννης
Οδοντίατρος