Latest News

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο – Δεν έχει πια επαφή με το περιβάλλον

Ο Έλληνας showman, Γιώργος Μαρίνος, το τελευταίο διάστημα έχει απομονωθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και πολλοί αναρωτιούνται πού ...
βρίσκεται και τι κάνει.

Η πολύχρονη καριέρα του σφραγίστηκε μ’ αυτό τον ιδιαίτερο συνδυασμό τραγουδιστή, ηθοποιού «κονφερανσιέ», παρουσιαστή τηλεοπτικών επιθεωρήσεων και κάθε είδους θεάματος με ασίγαστο «μπρίο».
Ποτέ δεν δίστασε να μιλήσει δημοσίως για την προσωπική του ζωή, ενώ το ιδιαίτερο, καυστικό του χιούμορ του έχει «εγγραφεί» βαθιά σ’ όσους τον γνώρισαν.
Μεγάλωσε στον Βοτανικό, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και πρωτοεμφανίστηκε στην «Οδό Ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι το 1962 (στη φωτογραφία σε νεαρή ηλικία). Από το 1973 έως το 1992 με μικρό διάστημα αποχής εμφανιζόταν στο Κέντρο «Μέδουσα» στην Πλάκα συνεργαζόμενος με τον «προσωπικό» του μαέστρο Νίκο Δανίκα.
Την εποχή του «Νέου Κύματος» έχει εμφανιστεί σε γνωστές μπουάτ, ενώ χαρακτηριστική ήταν και η εμφάνιση του σε τηλεοπτικά ψυχαγωγικά προγράμματα μεγάλης θεαματικότητας («Ciao», κ.λπ.) Καινοτόμος, καυστικός, σαρκαστικός, επικριτικός και αχαλιναγώγητος στη σκηνή, έδρεψε δάφνες για δεκαετίες ενώ και στην δισκογραφία είχε αξιοπρόσεκτες καταθέσεις.
a7c781d2-1237-403d-8bad-4e6ff4c5b222
Τα δύο του πάθη ήταν πάντα η αστρολογία και τα σκυλιά του.
Ο αγαπημένος showman ανεβαίνει σιωπηλά τον δικό του Γολγοθά και σύμφωνα με το περιοδικό Grande, η απομόνωση του οφείλεται σε καθαρά βιολογικούς λόγους, καθώς εδώ και καιρό δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Είναι τρόφιμος Γηροκομείου στη Γλυφάδα.
Τον τελευταίο καιρό πολλοί παλιοί συνεργάτες του αναρωτιούνται για την τύχη του.
Ο Γιώργος Μαρίνος δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν και δεν αναγνωρίζει πρόσωπα. Τον ίδιο επισκέφτηκε μάλιστα ένας γνωστός τραγουδοποιός, προκειμένου να του «αφιερώσει» ένα τραγούδι που συνέθεσε και τραγούδησε γι’ αυτόν.
«Έβγαινε πάνω στη σκηνή και ακροβατούσε στο σχοινί. Πόνους καυτούς από του κόσμου την κακία. Και τις μικρές του μαχαιριές τις μετουσίωνε κι αυτές σε βηματάκια, σε κινήσεις, σε αστεία…» αναφέρουν οι πρώτοι στίχοι του τραγουδιού.
Και μπορεί να πρόκειται για ένα άκρως βιογραφικό και συναισθηματικό τραγούδι, ο Γιώργος Μαρίνος ωστόσο δεν είχε την παραμικρή αντίδραση.