Latest News

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

«Να χ@στούν οι ευρωεκλογές, τώρα κάνουμε σεξ» το βίντεο των Σουηδών κομμουνιστών για αποχή από τις κάλπες

Ένα διαφημιστικό βίντεο το οποίο καλεί σε αποχή από τις ευρωεκλογές και προτρέπει να «κάνουμε άλλα πράγματα. Καλύτερα πράγματα» όπως το σεξ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 Το βίντεο έγινε από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στο διαδίκτυο, viral, και δείχνει έναν άνδρα να ντύνεται όταν η σύντροφος του τον προκαλεί να μην ντυθεί, αλλά να γδυθεί. Το ζευγάρι κάνει αχαλίνωτο σεξ και ο άνδρας που ντυνόταν για να πάει να ψηφίσει, δεν το κάνει.
Το Κομμουνιστικό κόμμα της Σουηδίας είναι παραδοσιακά κατά των ευρωεκλογών και δεν κατεβαίνει στις κάλπες. Η φετινή καμπάνια κατά της εκλογικής αναμέτρησης έχει ως σύνθημα το «Skit i Eu Valet», που μεταφράζεται ελεύθερα ως «Να πάνε να χ@στούν οι Ευρωεκλογές» και έχει ήδη προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας.
Οι πρωταγωνιστές στο βίντεο δεν είναι επαγγελματίες ηθοποιοί, αλλά φίλοι του κομμουνιστικού κόμματος. Όπως είπε στα Σουηδικά μέσα ενημέρωσης ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Σίμον Ρένερ: «Δεν απευθυνόμαστε κυρίως στα άτομα που ζουν στο Södermalm (συνοικία της Στοκχόλμης). Απευθυνόμαστε κυρίως στην εργατική τάξη. Η μεσαία τάξη του Södermalm δεν είναι το target group μας. Εξάλλου είναι διασκεδαστικό να τους εκνευρίζεις»