Latest News

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Λέσβος: Αυτά είπε ο 25χρονος που σκότωσε την σύζυγό του με καραμπίνα

Συγκλονισμένη η Λέσβος παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ερατούς, από τον εν διαστάσει...
σύζυγό της.

Εκείνος τώρα εμφανίζεται μετανιωμένος, ενώ οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας αναλαμβάνουν την επιμέλεια της εγγονούλας τους, που έμεινε ορφανή.
«Δεν έχουμε έρθει σε επαφή, ούτε τον είδαμε. Είμαστε στον Εισαγγελέα για την επιμέλεια. Θα το πάρουμε εμείς» λέει ο πατέρας της.
Το μόλις δυόμισι ετών κοριτσάκι της Ερατώς, που από τη μια στιγμή στην άλλη έμεινε χωρίς μάνα και… πατέρα, θα μεγαλώνει πλέον με τη γιαγιά και τον παππού.
Τους ανθρώπους που αδυνατούν να πιστέψουν πως το -οπλισμένο από ζήλια- χέρι τους γαμπρού τους, έβαλε τέλος στη ζωή της κόρης τους.
«Οι γονείς της κοπέλας θα πάρουν το εγγονάκι τους και τώρα πάμε στην αστυνομία για να μπορέσει να υλοποιηθεί η απόφαση του εισαγγελέα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Δημήτρης Κουζινόγλου.
«Μετάνιωσε και θέλει να πάει στην κηδεία της»
«Ερωτικά είναι τα θέματα… Είναι ένας θολωμένος άνθρωπος. Φυσικά έχει μετανιώσει και φυσικά ζητά να μάθει πότε είναι η κηδεία. Κάνει μία έκκληση, η οποία είπα να μη γίνει δεκτή, γιατί λέω εκεί θα έχουμε επεισόδια» λέει ο δικηγόρος του 25χρονου Στράτος Ηλιογραμμένος.
Τώρα ο 25χρονος επιθυμεί να συνοδέψει στην τελευταία της κατοικία , τη γυναίκα που έπεσε από… τα δικά του πυρά.
Ο 25χρονος απολογήθηκε στις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίζεται πλέον μετανιωμένος και είπε ότι ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό του να σκοτώσει τη σύζυγό του.
Ακόμα είπε πως αντιμετώπιζαν προβλήματα στον γάμο τους το τελευταίο καιρό και υποστήριξε ότι προσωρινά αυτός έμεινε στο πατρικό του σπίτι σε χωριό της Μυτιλήνης μέχρι να αποφασίσουν αν θα καταλήξουν στο διαζύγιο.
Σε ότι έχει να κάνει με το κυνηγετικό όπλο τόνισε ότι το είχε μαζί του στο όχημα επειδή είναι κυνηγός και όταν έφθασε στο σπίτι που διέμενε η σύζυγός του στη Χρυσομαλλούσα θόλωσε εξαιτίας της συναισθηματικής φόρτισης που του είχαν προκαλέσει μια σειρά από γεγονότα.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο 25χρονος είχε στήσει καρτέρι κάτω από το σπίτι της άτυχης κοπέλας και μετά μπούκαρε στο σπίτι επειδή η 24χρονη δεν του άνοιγε και την σκότωσε εν ψυχρώ.