Latest News

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Το εντυπωσιακό φαινόμενο του Νίκου Βλαχάκου (ΕΙΚΟΝΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που συμβαίνει με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Βλαχάκο δεν έχει προηγούμενο σε εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Πειραιά, τουλάχιστον τα...

τελευταία 20 χρόνια!
Η χθεσινή συγκέντρωση για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» του Νίκου Βλαχάκου ήταν εντυπωσιακή από κάθε πλευρά και άποψη. 


Στην συγκέντρωση μίλησε από καρδιάς περί τα δέκα λεπτά ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τη ΝΔ, ενώ χαιρέτισαν ο ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο υποψήφιος Πειρφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος Νίκος Χαρδαλιάς.



 
Παρών ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κατσαφάδος, οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος (Χριστόφορος Μπουτσικάκης κ.α.), αλλά στελέχη του συνδυασμού "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" που δεν είναι υποψήφιοι σ' αυτές τις Δημοτικές εκλογές (Τάσος Κάρλες κα)
 Το εντυπωσιακό είναι ότι είχε πολύ κόσμο, δημότες και δημότισσες του Πειραιά, και όχι μόνο υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, όπως συβαίνει συνήθως σε ανάλογες προεκλογικές εκδηλώσεις. 
Άκρως εντυπωσιακό είναι μια μέρα μετά και ακόμα ο συνδυασμός «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» ΔΕΝ ακόμα εκδώσει ούτε ένα απλό δελτίο τύπου για τα εγκαίνια του προεκλογικού του κέντρου, λες και δεν υπάρχει ένας δημοσιογράφος να γράψει ένα απλό κείμενο!
 (Μια πρόχειρη αναζήτηση με το όνομα "Βλαχάκος" στο google δείχνει ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει τον τελευταίο μήνα, όπου καταγράφεται ένα δελτίο τύπου του συνδυασμού από περιοδεία στα Μανιάτικα ή από την ανακοίνωση της ΝΔ για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πειραιά...)
Οι μόνες δημοσιεύσεις για την υποψηφιότητα Βλαχάκου αφορούν στις αναρτήσεις των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων στο facebook, αλλά αυτό δεν μπορεί να μετρήσει ως στοχευμένη επικοινωνιακή τακτική ενός υποψήφιου Δημάρχου που διεκδικεί έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας.
Ωστόσο, η υποψηφιότητα του Πειραιώτη γιατρού με καταγωγή από τη Λάγια της Μάνης, φαίνεται να έχει μια συνεχή ανοδική τάση σε αντίθεση με άλλους υποψηφίους που είτε έχουν κολλήσει είτε παρουσιάζουν πτωτική πορεία, αν και  ο πιο αδύναμος κρίκος είναι από άποψη επικοινωνίας παρά το γεγονός ότι ο υποψήφιος είναι ένα αγαπητό και χαμογελαστό πρόσωπο που περνάει εύκολα στους ψηφοφόρους...
 @Αν υπήρχε μια στοιχειώδης επικοινωνία με δελτία τύπου και ανακοινώσεις για την προβολή της υποψηφιότητας του Νίκου Βλαχάκου, τότε θα μπορούσε, αν όχι να κάνει εκπληκτική ανατροπή, αλλά σίγουρα θα πήγαινε πιο ψηλά από όσο θα περιμέναν ακόμα και όσοι τον στηρίζουν στην εκλογική αναμέτρηση για το Δήμο Πειραιά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Reportaz Net, o Νίκος Βλαχάκος θα μπορούσε άνετα να πάρει τουλάχιστον πέντε μονάδες πάνω από το ποσοστό που θα λάβει την πρώτη Κυριακή των Δημοτικών Εκλογών ...
Το βίντεο και οι φωτογραφίες είναι από φίλους του Νίκου Βλαχάκου στο facebook

@ Μετά την ανάρτηση του Reportaz Net και δυό τρεις μέρες (!) μετά τη συγκέντρωση  του Νίκου Βλαχάκου είδαμε να δημοσιεύεται ένα δελτίο Τύπου που φαίνεται ότι διακινήθηκε επιλεκτικά και περιορισμένα σε κάποια site... Αυτά και κάλλιο αργά παρά ποτέ, που λένε καθώς  δεν διαρκεί για πάντα η προεκλογική περίοδο...