Latest News

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Πειραιάς Νικητής: Προεκλογική συγκέντρωση με Μώραλη - Μαρινάκη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες με αφορμή τα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» που ...
βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου με την οδό Τσαμαδού στο κέντρο της πόλης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης στις ομιλίες τους επιχείρησαν να στείλουν στους συγκεντρωμένους μήνυμα αισιοδοξίας και συστράτευσης  εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου. 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στην ομιλία του, ανέφερε μεταξύ άλλων : 
« Σήμερα είναι μια ευκαιρία να δώσουμε μια νέα εκκίνηση για τις τελευταίες 15 ημέρες. Φαίνεται ότι ο Πειραιάς Νικητής έχει ένα προβάδισμα.Πιστεύω όμως ότι μέχρι τις 26 Μαΐου πρέπει όλοι εμείς και όλοι εσείς να βάλουμε τα δυνατά μας, να βγούμε στον δρόμο, να μιλήσουμε στους δημότες, να σφίξουμε χέρια, να επικοινωνήσουμε αυτά τα σημαντικά που γίνονται στην πόλη μας τα τελευταία 4,5 χρόνια. Πρέπει 26 του μηνός να πετύχουμε μια σημαντική μεγάλη νίκη .Νίκη για να μην τραβήξουμε χειρόφρενο ή για να μην πάει πάλι πίσω η πόλη. 
Είναι λογικό και προφανές, γυρνάμε όλοι στις γειτονιές αυτές τις μέρες και ακούω ότι υπάρχουν προβλήματα. Βεβαίως και υπάρχουν προβλήματα. Σε κάθε πόλη υπάρχουν προβλήματα...
Προφανώς υπάρχουν προβλήματα καθημερινότητας, τα παλεύουμε.   Εμείς, χωρίς τη βοήθεια της κεντρικής διοίκησης. Δεν είδαμε καμία βοήθεια, τα μεγάλα έργα της κεντρικής διοίκησης είναι αυτά που μας βάζουν χειρόφρενο. Το τραμ διέλυσε μας την πόλη ακόμα να ξεκινήσει, το μετρό κάθε δύο χρόνια παίρνει ένα χρόνο παράταση. Τα δικαστήρια δεν προχωράνε με ευθύνη της Κυβέρνησης.
»Έχοντας γνώση τον προβλημάτων αλλά έχοντας και την ικανότητα να τα διαχειριστούμε καλύτερα από τους συνυποψηφίους μου, τους τιμώ όλους όπως και κάθε Δήμαρχο που πέρασε από την πόλη, που σίγουρα προσέθεσε, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, αλλά όλοι οι Δήμαρχοι προσέθεσαν, τιμώ τους συνυποψηφίους μου, να τους καλέσω ως νικητής των εκλογών, με την ομάδα μου να συνεργαστούμε για τα μεγάλα θέματα του Πειραιά..."
Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης, στην ομιλία του επεσήμανε:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σας βλέπω όλους εδώ κοντά μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν από 4,5 χρόνια. Σήμερα μπορώ να σας κοιτάζω όλους στα μάτια και να ζητήσω για άλλη μια φορά τη στήριξή σας και την ψήφο σας. Για να ολοκληρώσουμε το όραμά μας για έναν Πειραιά Νικητή, για έναν Πειραιά που μας κάνει όλους υπερήφανους. Θα συνεχίσουμε με λίγα λόγια και πολλά έργα. Θα συνεχίσουμε με πολλά έργα και πολλές δράσεις για το μέλλον και το καλό των παιδιών του Πειραιά. Έχουμε κάνει ήδη πολλά και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό. Είχαμε πει κάτι πριν από 4,5 χρόνια: ότι εμείς μπορούμε.

»Και συνεχίζουμε να μπορούμε. Άρα λοιπόν, εκτός από όλα αυτά που έχουμε κάνει, θα συνεχίσουμε ακόμα με ένα κολυμβητήριο, το οποίο θα το φτιάξουμε από την αρχή. Παρά τη δέσμευσή μας, δεν μας έχουν παραχωρήσει ακόμα τον χώρο. Πιστεύουμε ότι μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια αυτό θα έχει διευθετηθεί και θα προχωρήσουμε. Καθώς επίσης και κάτι άλλο. Είχα δεσμευθεί, ότι με τις δράσεις μας και τις αναπλάσεις, θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε νέες επιχειρήσεις στον Πειραιά και να μειώσουμε την ανεργία.
»Είναι κάτι το οποίο το έχουμε καταφέρει και είμαστε πολύ υπερήφανοι. Τελειώνοντας, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σας βλέπω όλους εσάς, που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας. Αυτό σημαίνει ότι ο Πειραιάς έχει αποφασίσει. Το βλέπουμε κάθε μέρα περπατώντας στην πόλη μας. Ο Πειραιάς έχει ήδη βγει κερδισμένος. Πάμε όλοι μαζί δυνατά για τα παιδιά του Πειραιά μας...».