Latest News

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Θρίλερ με το έγκλημα πάθους στα Χανιά – Το άγνωστο μυστικό της ολέθριας σχέσης του ζευγαριού

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται το έγκλημα στα Χανιά με θύμα μία 49χρονη και θύτη τον 47χρονο σύντροφό της, ο οποίος αυτοκτόνησε με το ....
ίδιο όπλο.

Οι Αρχές διερευνούν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τους λόγους ερωτικής αντεκδίκησης και τα οικονομικά προβλήματα που φαίνεται ότι είχαν “δηλητηριάσει” τελευταία την ήρεμη σχέση του ζευγαριού, η πραγματική αιτία κρύβεται σε ένα σκοτεινό και καλά κρυμμένο μυστικό.
Το σπίτι του ζευγαριού στη Χαλέπα βάφτηκε με αίμα το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο άνδρας λογομάχησε με τη σύντροφό του, με την οποία συζούσε πολλά χρόνια. 
Κάποια στιγμή η γυναίκα – η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών από τον πρώτο της γάμο – κατάλαβε ότι ο σύντροφός της βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και επιχείρησε να φύγει, αλλά δεν πρόλαβε, καθώς ο 47χρονος έβγαλε το πιστόλι και την πυροβόλησε πισώπλατα. Η 49χρονη έπεσε νεκρή στο δάπεδο και τότε ο δράστης κάθισε γυμνός δίπλα στο άψυχο σώμα της, έστρεψε την κάννη του ίδιου πιστολιού στο πρόσωπό του και πάτησε τη σκανδάλη.
Κανείς από τους περιοίκους δεν άκουσε τους πυροβολισμούς ή δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για κρότο όπλου. Έτσι, περίπου στις 11 το επόμενο πρωί η κόρη της γυναίκας πέρασε από το σπίτι καθώς δεν μπορούσε να βρει στο τηλέφωνο τη μητέρα της.
Αυτό που αντίκρισε τη σόκαρε, αφού η μητέρα της κειτόταν πεσμένη μπρούμυτα μέσα σε μία λίμνη αίματος που είχε ξεραθεί, και δίπλα της, επίσης μέσα στα αίματα, βρισκόταν ο άνθρωπος που ήταν τόσα χρόνια στο πλευρό της. Τα ουρλιαχτά της κοπέλας σήκωσαν τη γειτονιά στον αέρα, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι Αρχές. Εκτός από τον γιο και την κόρη της άτυχης γυναίκας, στο σπίτι έσπευσαν και άλλοι συγγενείς, οι οποίες δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που έγινε. 
Από την αυτοψία προέκυψε ότι η τραγωδία συνέβη αρκετές ώρες πριν, καθώς τα πτώματα βρίσκονταν σε κατάσταση ακαμψίας και μεταφέρθηκαν για νεκροτομή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το ζευγάρι δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στη γειτονιά ή στις αστυνομικές Αρχές. Τελευταία όμως αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα οικονομικής φύσης, αφού ο άνδρας είχε μείνει άνεργος την τελευταία εβδομάδα και η γυναίκα δεν εργαζόταν.
Οι Αρχές διερευνούν με μεγάλη προσοχή τι προηγήθηκε της τραγωδίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τελευταία η γυναίκα είχε θέσει στον 47χρονο για συζήτηση ένα ζήτημα για το οποίο εκείνος δεν ήθελε να ακούσει λέξη. Ωστόσο, η 49χρονη τον πίεζε να το σκεφτεί, με αποτέλεσμα να “θολώσει” και να βάλει το πιο φρικτό τέλος στη διαφωνία τους.