Latest News

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Απολύθηκε γιατί γύριζε πορνό μέσα στα τραίνα: ««Σε τσάκωσα. Θα σου δείξω τι κάνω στους επιβάτες χωρίς εισιτήριο»! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μια 33χρονη καλλίγραμμη και όπως λένε οι φήμες πανέμορφη εργαζόμενη η Teresa W, έκανε αχαλίνωτα σεξ το οποίο κατέγραφε στην κάμερα, με διάφορους παρτενέρ...

Τα βράδια όταν οι συρμοί των Γερμανικών σιδηροδρόμων (DB) σταματούσαν στο αμαξοστάσιο του σταθμού Saxony-Anhalt και όλοι έφευγαν, κάποια βαγόνια «έπιαναν» φωτιά. 
Και το έκαναν παντού, στα βαγόνια, στα καθίσματα των επιβατών, στο κυλικείο, ακόμη και στο κουβούκλιο του μηχανοδηγού.
Σε όλα τα βίντεο η πανέμορφη Τερέζα φοράει τη στολή της, αφού είναι εργαζόμενη στους Γερμανικούς Σιδηρόδρομους. Παίζει πολλά παιχνίδια ρόλων, όπως για παράδειγμα την αυστηρή ελέγκτρια που πιάνει τους επιβάτες χωρίς εισιτήριο και τους τιμωρεί. Μάλιστα σε ένα βίντεο η Τερέζα φαίνεται να βαστάει ένα μαστίγιο και να λέει: «Μικρέ μου φίλε σε τσάκωσα. Τώρα θα σου δείξω τι κάνω με τους επιβάτες που δεν πληρώνουν το εισιτήριό τους. Κατέβασε το παντελόνι σου, θέλω να σε δω γυμνό».
Κάποια από τα βίντεο πέρασαν από τα μάτια των υπευθύνων των σιδηροδρόμων και η όμορφη Τερέζα απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.
Η ίδια λέει από την πλευρά της ότι τα βίντεο ήταν «προσωπική της υπόθεση» και πως δεν ήταν υποχρεωμένη να ζητήσει την άδεια των υπευθύνων της DB.