Latest News

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Το μοντέλο από τη Βουλγαρία που πόζαρε για τον Κύπριο serial killer στο σπίτι του (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόζαρε στο σπίτι του serial Killer και φερόμενου ως δράστη για τη δολοφονία αλλοδαπών γυναικών στην Κύπρο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ήρθε τετ α τετ μαζί του και συνομίλησαν μόνοι τους. Μίλησαν μεταξύ τους. Και όμως όταν τα έκανε όλα αυτά ούτε που περνούσε από το μυαλό της ότι απέναντι της έχει έναν άνθρωπο που έβαψε με αίμα τα χέρια του και δολοφόνησε μόνες ανυπεράσπιστες γυναίκες αφού πρώτα έκανε σεξ μαζί τους. Και όλα αυτά μόλις πριν από έναν μήνα όταν ο λοχαγός από την Κύπρο είχε ξεκινήσει ήδη την αιματοβαμμένη του δράση.
Το νεαρό μοντέλο από τη Βουλγαρία γνώρισε τον serial killer και πόζαρε γι' αυτόν σε βίντεο κλιπ στο κρεβάτι του σπιτιού του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς. Εκεί όπου, σύμφωνα με την ομολογία του στους ανακριτές της Αστυνομίας, στραγγάλισε την ώρα της ερωτικής επαφής την Arian Palanas Rozano από τις Φιλιππίνες.
Της συστήθηκε ως «Ορέστης» και γνωρίστηκαν στο facebook. Κατάφερε με τον καιρό και ύστερα από πολλές συνομιλίες να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, να συναντηθούν από κοντά και στο τέλος να την πείσει να ποζάρει για εκείνον στο σπίτι του.
Η Θέα μίλησε αποκλειστικά στο philenews και αποκάλυψε ότι ο «Ορέστης» της μιλούσε για την πρώην σύζυγό του, για τον καλό χαρακτήρα του, αλλά και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε μετά τον χωρισμό του και τις ... φιλικές σχέσεις που διατηρούσε μαζί τους.
Το μοντέλο παγώνει μπροστά στην κάμερα του philenews μόλις μαθαίνει πως στο κρεβάτι που ξάπλωσε για το βίντεο κλιπ στραγγαλίστηκε η άτυχη Φιλιππινέζα και περιγράφει τον φερόμενο ως πιθανό serial killer της Κύπρου, ως άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με κατά συρροήν δολοφόνο.
Στο βίντεο προβάλλονται πλάνα και από το βίντεο κλιπ που τράβηξε και σκηνοθέτησε ο «Ορέστης»