Latest News

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Πώς ο serial killer ομολόγησε κυνικά άλλους 4 φόνους!

Ο 35χρονος λοχαγός Νίκος Μεταξάς απέρριπτε κάθε εμπλοκή του, στη συνέχεια κατά τη διάρκεια νέου κύκλου ανάκρισης, ομολόγησε τη διάπραξη τεσσάρων φόνων...
ενώ μέχρι το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, όταν οδηγήθηκε στο δικαστήριο για διάταγμα κράτησης του ως υπόπτου για τον φόνο της 29χρονης Maricar.
 
Αφού παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε την Marirac Valtez Arquiola προσφέρθηκε να υποδείξει στους ανακριτές σημείο στο οποίο είχε πετάξει σε λάκκο ένα πτώμα άλλης γυναίκας.
Ο Μεταξάς ανέφερε πως δεν θυμόταν την εθνικότητα της γυναίκας, που μάλλον είναι από την Ινδία ή το Νεπάλ. Στη συνέχεια υπέδειξε στους ανακριτές το σημείο που είχε κρύψει το πτώμα της άγνωστης γυναίκας στο πεδίο βολής Κάμπος του Μύλου στην Ορούντα.
Η δολοφονία είχε διαπραχθεί το καλοκαίρι του 2018. Και ενώ οι ανακριτές δεν είχαν συνέλθει από την κυνικότητα της ομολογίας του, ο 35χρονος λοχαγός τους είπε ότι τον Σεπτέμβριο του 2016, σκότωσε επίσης μια 36χρονη από τη Ρουμανία και την 8χρονη κόρη της. Και οι δύο είχαν καταγγελθεί ως ελλείπουσες χωρίς μέχρι χθες να έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος τους.
Αποκάλυψε ότι τα πτώματα της Marirac, της Livia – Florentina και της κόρης της Elena-Natalia τα πέταξε σε λίμνη φράγματος κοντά στο Μιτσερό, αλλά όχι στο ίδιο σημείο που ισχυρίστηκε ότι πέταξε την 6χρονη Sierra την οποία είχε δολοφονήσει μαζί με τη μητέρα της Marry Rose τον Μάϊο του 2018.
Σήμερα το πρωί αναμένεται να γίνουν έρευνες, με υπόδειξη από τον Μεταξά, για να εντοπιστούν τα τρία πτώματα. Χθες υπέδειξε και το σημείο που είχε πετάξει το πτώμα της άγνωστης γυναίκας στο πεδίο βολής Ορούντας. Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και δεν μπορούσε να αναγνωριστεί Έγινε αυτοψία από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, οι οποίοι δεν έκαναν δηλώσεις, και σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή.
Δεν έχει διευκρινιστεί αν η άγνωστη γυναίκα περιλαμβάνεται στη λίστα των γυναικών που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους.