Latest News

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Μύκονος: Το «χρυσό παζάρι» για το «ΝΑΜΜΟS»! Σαράντα εκατ. η προσφορά, αλλά ζητούν πάνω από 60 εκατ. ευρώ για να το πουλήσουν! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα «χρυσό παζάρι» βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες για την πώληση του διάσημου, ανά τας ηπείρους, beach restaurant NAMMOS στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου....

Οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί, γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί αποδείχθηκε ένα από τα πιό hot μέρη στον κόσμο, με ένα όνομα που κυκλοφορεί στις 5 ηπείρους και μαζεύει γύρω του, σαν μαγνήτης, τους πιό πλούσιους ανθρώπους από όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα, βεβαίως, με τον τρόπο που ο καθένας από αυτούς έχει αποκτήσει τα λεφτά του. Κατά καιρούς, έχουν γραφτεί πολλά για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες του NAMMOS. Κάποιοι έχουν αναφέρει το όνομα κορυφαίου Έλληνα εφοπλιστή, που έχει μπεί δυναμικά, τον τελευταίο καιρό στον χώρο των Ελληνικών media και δείχνει να απολαμβάνει τις σκληρές κόντρες του με την παρούσα κυβέρνηση.
Τίποτα δεν έχει αποδειχθεί από αυτά.
Σήμερα, ως ιδιοκτήτης του NAMMOS ο επιχειρηματίας του real estate Γιάννης Παπαλέκας, ο οποίος το αγόρασε από την τριάδα των ανθρώπων που το έστησαν, δηλ. τον Σάμι Ιμπραήμ, τον Ζαννή Φρατζέσκο και τον Κων/νο Κουσαθανά.
Ο Παπαλέκας, που έχει βγάλει πολλά λεφτά από ακίνητα, από επενδυτικές εταιρείες και από τα χρηματιστήρια στο εξωτερικό, όλα δείχνουν ότι έχει αποφασίσει να πουλήσει, αλλά περιμένει να δεί πως διαμορφώνεται η αγορά και να εισπράξει τελικά όλη την υπεραξία που έχει πάρει το μαγαζί τα τελευταία 16 χρόνια της λειτουργίας του, από τη στιγμή που στήθηκε από την τριάδα που το ξεκίνησε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Διον. Θανάσουλα που δημοσιεύεται στο Πρώτο Θέμα, ο Παπαλέκας δέχθηκε πρόσφατα πρόταση αγοράς του NAMMOS από τον Ισραηλινό μεγαλοεπιχειρηματία Τέντι Σάγκι, που έκανε τα λεφτά του κυρίως από διεθνείς εταιρείες στοιχημάτων.
Ο σημερινός ιδιοκτήτης δεν δέχθηκε την προσφορά του Ισραηλινού, γιατί πιστεύει ότι η τιμή πώλησης του NAMMOS, με όλα τα ακίνητα που περιλαμβάνει, αλλά κυρίως και με την υπεραξία του ονόματος αλλά και της φήμης που έχει κατακτήσει, κυμαίνεται μεταξύ 60 και 80 εκατ. ευρώ.
«Και λίγα ζητάει» είπε στο europost.gr άνθρωπος του real astate που ξέρει καλά τη Μύκονο, αν υπολογίσει κανείς ότι ο τζίρος που κάνει το συγκρότημα του NAMMOS κάθε σεζόν υπερβαίνει τα 50 εκατ. ευρώ, ανεξάρτητα με τα πόσα δηλώνονται στις φορολογικές Αρχές!