Latest News

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Πέτρος Κόκκαλης: Το bullying του Βαγγέλη Μαρινάκη - Αυτή ήταν η αντίδραση του πατέρα του Σωκράτη

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης έδωσε μια ακόμη συνέντευξη,  όπου μίλησε για το bullying του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και την αντίδραση του πατέρα του Σωκράτη όταν έμαθε για την υποψηφιότητά του ...
στις Ευρωκλογές.
Ο πατέρας του, Σωκράτης Κόκκαλης, χάρηκε πάρα πολύ όταν του ανακοίνωσε την απόφαση να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Υπήρξε μεγάλος θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου και είναι και θαυμαστής του Αλέξη Τσίπρα. Μου είπε «μπράβο, να πας, αυτός ο άνθρωπος θα πάει μπροστά, έχει πολύ καλό μυαλό και αυτά που λες εσύ είναι χρήσιμα και πρέπει οι νέοι άνθρωποι να τα ακούσουν και προχώρα...» ανέφερε σε συνέντευξη στο newsit, ενώ αστειευόμενος αν ήθελαν να τον ρωτήσουν και την αντίδραση της μητέρας του. Η οποία ήταν… «να προσέχεις παιδί μου».
Φυσικά από τη συζήτηση δεν θα μπορούσαν να λείψουν αναφορές τόσο στονΒαγγέλη Μαρινάκη όσο και στη Νέα Δημοκρατία. Ο Πέτρος Κόκκαλης υποστήριξε πως «δεν αποτελεί έκπληξη σε ποιον επιτίθεται αηθέστατα ο κ. Μαρινάκης. Αυτό που είναι ερώτημα προς απάντηση είναι με ποιον είναι φίλος ο κ. Μαρινάκης και γιατί». Σημείωσε πως όταν τον ενημέρωσε πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά «δέχτηκα bullying. Σε εμένα δεν μπορεί να περάσει το bullying αυτό όπως περνάει αλλού».
Απάντησε και σε όσους τον κατηγορούν για τις επιχειρηματικές σχέσεις της οικογένειάς του με το δημόσιο. Είπε πως η οικογένεια Κόκκαλη προσφέρει στην Ελλάδα και δεν έχει offshore όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πρόσθεσε πως «όταν έρχεται κάποιος και μιλάει για οικογενειοκρατία και αυτός είναι ο κ. Μητσοτάκης, εμένα αυτό μου ακούγεται κούφιο και παρωχημένο». Εκτίμησε δε ότι η υποψηφιότητά του μάλλον περισσότερο κακό θα μπορούσε να κάνει στον πατέρα του. «Καταλαβαίνω το πολιτικό συμφέρον της ΝΔ να τα λέει αυτά αλλά φοβάμαι βρίσκεται περισσότερο σε μια γραμμή Μαρινάκη παρά σε μια γραμμή Μητσοτάκη».
Αν και παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «έχει απογοητεύσει πολύ κόσμο γιατί ενώ την εξέλεξαν για να αναστρέψει την πολιτική της ΝΔ, δεν κατάφερε να απαγκιστρωθεί από την πολιτική λιτότητας», ωστόσο  κράτησε τη χώρα όρθια και έδωσε σαφή σημάδια ότι το κάνει με έναν τρόπο που δεν είναι πελατειακός και δεν είναι και παρελθοντικός, με πρόσημο την προστασία των πολλών», σημείωσε ο Πέτρος Κόκκαλης...