Latest News

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Γ. Μώραλης: Ιδού η αιτία της κόντρας Μαρινάκη-Κόκκαλη!

Την αιτία της κόντρας μεταξύ Μαρινάκη - Κόκκαλη "αποκάλυψε" ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος...
έχει συνεργαστεί στενά και με τους δύο επιχειρηματίες.

"Τα αίτια της κόντρας Μαρινάκη-Κόκκαλη είναι πολιτικά. Υπάρχει μια οικογένεια, που πιστεύει στον ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχει η πλευρά του κ. Μαρινάκη, που δεν πιστεύει σε αυτή την Κυβέρνηση». 
Ο δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης μίλησε στον Sport24 Radio για τον «πόλεμο» μεταξύ του πρώην και του νυν ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
 Ο Γιάννης Μώραλης υποστήριξε ότι «η κόντρα τους δεν αφορά το ποδόσφαιρο. Άλλωστε ο κ. Κόκκαλης ήταν μέλος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού μέχρι και το 2018. Γιατί όλα αυτά δεν ειπώθηκαν όταν ο κ. Μαρινάκης ανέλαβε τον σύλλογο και γίνεται τώρα; Θυμηθείτε τα σχόλια που έκανε το 2010, ο ένας για τον άλλο. Σχεδόν διθυραμβικά».
Οσο για το αν τον επηρεάζεται ο ίδιος από αυτές τις κόντρες, ισχυριστηκε: «Η κόντρα του κ. Μαρινάκη με την Κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια δεν περιορίζεται στις δύο πλευρές, αλλά έχει επεκταθεί και στο δικό μου πρόσωπο. Προσφέρει στην πόλη του Πειραιά ο κ. Μαρινάκης, στηρίζει την πόλη οικονομικά και μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι. Ολα τα υπόλοιπα, που λένε ότι ήρθαν ολιγάρχες για να πάρουν τον πλούτο του Πειραιά, είναι αηδίες".
Σε ότι αφορά τώρα τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μώραλης απάντησε: "Δεν είχαμε την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση από το ποδοσφαιρικό σύστημα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μένει σε αυτά, ούτε μπορούμε να παίρνουμε 30 σερί πρωταθλήματα. Είμαστε και λίγο κακομαθημένοι ως φίλαθλοι. Σκεφτείτε ότι ένα παιδί 23 ετών, έχει χάσει μόνο 4 πρωταθλήματα. Στην Ελλάδα είμαστε και εδώ μεγαλώνουμε. Πυροβολούμε το ποδόσφαιρο, λες και όλα τα υπόλοιπα τα κάνουμε καλά. Είμαι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα πάει καλύτερα στο άμεσο μέλλον".
Τέλος για τα προβλήματα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού υποστήριξε : "Έκανε ένα καλό τρίμηνο ο Ολυμπιακό και πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Στη συνέχεια ήρθαν η κοιλιά, οι τραυματισμοί και όλα τα υπόλοιπα. Ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να έχει τους ιδιοκτήτες του και πιστεύω ότι θα ξαναβρεί το δρόμο του...".