Latest News

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δήμο Πειραιά - Ηχηρό μήνυμα στήριξης στο Νίκο Βλαχάκο (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ηχηρό μήνυμα στήριξης -χρίσμα της ΝΔ, στον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Νίκο Βλαχάκο έστειλε η σημερινή περιοδεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Ο αρχηγός της ΝΔ επισκέφθηκε την πιάτσα ταξί στο σταθμό της κρουαζιέρας, όπου συνομίλησε με φορείς και οδηγούς διευκρινίζοντας τις θέσεις του κόμματος για τον κλάδο.


Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε στο Πασαλιμάνι και μέσω του πεζόδρομου της Σωτήρος έφτασε στην πλατεία Κοραή,  μπροστά από το Δημαρχείο του Πειραιά. 
Όσοι πολίτες, αλλά κυρίως ψηφοφόροι του κόμματος, τον συναντούσαν κατά τη διάρκεια της διαδρομής, έδειχνα την προτίμησή τους στο πρόσωπο του, ενώ δεν έλειψαν και οι σέλφι. 
 
Στην περιοδεία συνοδευόταν από τον υποψήφιο Δήμαρχο, με το χρίσμα της ΝΔ, Νίκο Βλαχάκο, τον βουλευτή Α' Πειραιώς και Νησων Κώστα Κατσαφάδο, την Πασχαλίνα Καλαγιά- Καραμαλάκου, Κυριάκος Μανωλάκος, ο Μιχάλης Κουλιζάκος, άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς και γαλάζια στελέχη της περιοχής. 

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε όταν κάθισαν σε καφέ της περιοχής, ενώ οι γαλάζιοι υποψήφιοι ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΝΔ να φωτογραφηθούν μαζί του. 

Στην πλατεία Κοραή σχολίαζαν έμπειρα στελέχη της ΝΔ, όπως ο Τάσος Κάρλες, " η κάθοδος του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πειραιά στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι η ΝΔ όχι μόνο ενδιαφέρεται πολύ για τον Δήμο Πειραιά, αλλά θέλει ο Νίκος Βλαχάκος να είναι ο επόμενος Δήμαρχος της πόλης..." 


Νίκος Βλαχάκος: "Ο Πειραιας υποδέχτηκε τον αυριανό πρωθυπουργό!Αφουγκράστηκε τα προβλήματα της πόλης μας κ δεσμευτήκαμε από κοινού να δώσουμε λύσεις!"