Latest News

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

"Ρουκέτες" Βαγγέλη Μαρινάκη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: «Αυτή είναι η πιο ανακόλουθη όλων των εποχών...»!

Πήρε το όπλο του και πυροβόλησε "κατά ριπάς" την κυβέρνηση ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου...
"Πειραιάς Νικητής".   

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως «την πιο ανακόλουθη όλων των εποχών», κάνοντας λόγο για την παντελή απουσία της από τον Πειραιά, που «θα στείλει το μήνυμα για να μπει τέλος στη διαρκή παρωδία που παρακολουθούμε..».
«Είπαν ότι θα έσκιζαν τα μνημόνια και τελικά υπέγραψαν το χειρότερο. Θα προστάτευαν τα σπίτια των Ελλήνων. Κάθε μέρα τα σπίτια βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Θα υπερασπιζόντουσαν τα δικαιώματα των πολιτών – Είδαμε να ρίχνουν χημικά σε παιδάκια και οικογένειες που διαδήλωναν για την προδοσία της Μακεδονίας. Θα έφερναν διαφάνεια στο δημόσιο βίο, αλλά ξεπούλησαν την περιουσία μας για τα υπόλοιπα 100 χρόνια. Με τη βοήθεια κρατικών λειτουργών καταργούν κάθε έννοια συνταγματικότητας και διάκρισης εξουσιών. Ο Πειραιάς με τη βαριά του ιστορία να στείλει ηχηρό μήνυμα να μπει τέλος στην παρωδία που βιώνουμε. Κανείς σκεπτόμενος πολίτης να μην είναι παρατηρητής...» είπε χαρακτηριστικά.
Η διαπλοκή
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε πως «από την πρώτη στιγμή γνώριζα τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε η νίκη μας, όμως δεν μπορούσα να φανταστώ αυτόν τον πόλεμο στο πρόσωπό μου. Δεν έχω καμία δουλειά με το ελληνικό δημόσιο απλά επενδύω στη χώρα μου τα λεφτά που βγάζω από την δραστηριότητά μου στο εξωτερικό. Δεν περίμενα ποτέ ότι η προσφορά μου θα ήταν αφορμή για να γνωρίσω τον φθόνο».
Όπως χαρακτηριστικά είπε, «ας αναζητήσουν τη διαπλοκή μακριά από εμένα, από εμάς. Το ξέρετε πολύ καλά όλοι ότι δεν λυγίζω όπως είπε και ο Καζατζάκης Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει. Και αντέχει όταν δεν έχει να φοβηθεί τίποτα όπως εγώ που δεν έχω σχέση με στημένες κατηγορίες...».