Latest News

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Το καγκουρό «αφηνίασε» και κυνηγούσε τα μοντέλα με το μπικίνι, γύρω από την πισίνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας της έπαυλης εκατομμυριούχου... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Η έπαυλη τα έχει όλα. Τεράστιους κήπους, πισίνες, εξωτικά πτηνά και ζώα που κυκλοφορούν ελεύθερα. Μα πάνω από όλα έχει καλλίγραμμα μοντέλα που κυκλοφορούν με το μαγιό τους δεξιά αριστερά και απολαμβάνουν τον ήλιο και την πισίνα.
Ανήκει στον Τράβερς Μπεινον, το παρατσούκλι του οποίου είναι «Χιου Χέφνερ» της Αυστραλίας, επειδή του αρέσει να φιλοξενεί δεκάδες πανέμορφα μοντέλα στην έπαυλη του και να ποζάρει μαζί τους.
Από τα διάφορα ζώα που κυκλοφορούν ελεύθερα στους κήπους της έπαυλης ήταν και ένα καγκουρό. Συχνά πυκνά τα μοντέλα με το μαγιό το πλησίαζαν, το τάιζαν και το χάιδευαν.
Μέχρι τη στιγμή που το ήσυχο καγκουρό, σαν να «αφηνίασε». Άρχισε να τρέχει σαν δαιμονισμένο πάνω κάτω και να κυνηγάει τα μοντέλα, τα οποία ούρλιαζαν και έτρεχαν δεξιά και αριστερά για να γλυτώσουν. Κάποια βούτηξε στην πισίνα, μια άλλη σκαρφάλωσε κάτι φράχτες, μια τρίτη κρύφτηκε πίσω από μια κολώνα.
Το υλικό το συγκέντρωσε ο ίδιος ο Τράβερς, το μόνταρε το επένδυσε με τη μουσική από την ταινία «τα σαγόνια του καρχαρία» και το ανέβασε στο instagram