Latest News

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Κολωνάκι: Αθωώθηκαν οι διάστημοι για το «σουσάδικο της κόκας»

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας έβγαλε την ετυμηγορία του σχετικά με την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης με έδρα εστιατόριο...
στο Κολωνάκι.
 Στην υπόθεση να θυμίσουμε ότι κατηγορούταν ένας επώνυμος επιχειρηματίας, ένας παρουσιαστή και μια ηθοποιός με τον γιο της.
Οι δικαστές αποφάσισαν την απαλλαγή των παραπάνω προσώπων διότι όπως είχαν καταθέσει οι ίδιοι δεν γνώριζαν ότι μέσα στο μαγαζί γινόταν διακίνηση κοκαΐνης.
Για τους πελάτες του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων διάσημη ηθοποιός και σύζυγος πασίγνωστου επιχειρηματία με εμπλοκή σε ποινικές υποθέσεις, το δικαστήριο αποφάσισε για την μεν ηθοποιό να μην τιμωρηθεί, ενώ για τη σύζυγο του επιχειρηματία αποφάσισε την ενοχή της για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.
Οι άλλοι εμπλεκόμενοι καταδικάστηκαν  κατά περίπτωση για εγκληματική οργάνωση και συμμορία και απλή διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ο συνήγορος της γνωστής ηθοποιού Δ.Μ, Σάκης Κεχαγιόγλου, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Το δικαστήριο με την απόφασή του έθεσε την υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις, αποκαθιστώντας τις υπερβολές και τις αδικίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της κύριας ανάκρισης. Η αθώωση της εντολέα μου Δ.Μ, γνωστής ηθοποιού, την παραδίδει λευκή στην κοινωνία και είναι απάντηση στο διασυρμό που υπέστη, όπως και η αθώωση σειράς άλλων αδίκων κατηγορηθέντων. Εκφράζω την ικανοποίησή μου για τους ανωτέρω λόγους καθώς και επιπλέον για το γεγονός ότι το δικαστήριο δεν επηρεάστηκε από την υπερβολική για το πραγματικό μέγεθός της και επί σειρά ετών δημοσιότητα της υπόθεσης».