Latest News

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Αφαίρεσαν τον τίτλο της Μις Βολιβία από τη νικήτρια των καλλιστείων επειδή έμεινε έγκυος! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Μις Βολιβία  είναι πράγματι μια εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα....
Η 22χρονη Τζόισε Πράδο είναι ψηλή, με υπέροχο πρόσωπο και αψεγάδιαστο κορμί. 

Τα μαύρα μακριά μαλλιά της, της δίνουν μια εξωτική «λατίνο» όψη και πολλοί έλεγαν ότι είναι από τα φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο της Μις Γιούνιβερς.
Δύο μήνες μετά την ανάδειξη της σε Μις Βολιβία, οι διοργανωτές της «έσπασαν» το συμβόλαιο στο οποίο αναγραφόταν ρητά ότι δεν έπρεπε να μείνει έγκυος μέχρι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της και στο διαγωνισμό Μις Γιούνιβερς.Της αφαίρεσαν και τον τίτλο. Όμως ο έρωτας δεν κοιτάζει συμβόλαια και η Τζόισε ερωτεύτηκε παράφορα και έμεινε έγκυος από το επίσης μοντέλο, τον Παραγουανό Ροντρίγκο Χιμένεθ.

Η ίδια δεν πτοήθηκε. Το αντίθετο μάλιστα όπως δήλωσε σε δίκτυα της χώρας της: «Με τον Ροντρίγκο είμαστε ερωτευμένοι. Πρόκειται να κάνουμε μωρό. Μας στηρίζουν οι οικογένειες μας. Είμαστε χαρούμενοι, τον αγαπώ και με αγαπά.»
Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο γάμος τους θα γίνει σύντομα.
Όσο για τον αποκλεισμό της δεν φάνηκε να την πτοεί. Η ίδια ανεβάζει φωτογραφίες στο instagram όπου κρατάει ένα βρεφικό ρουχαλάκι κορμάκι και γράφει: «Το θαύμα της ζωής είναι απρόβλεπτο, ειδικά όταν έρχεται έναν νέο μέλος στην οικογένεια».