Latest News

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Νένα Χρονοπούλου: Έτσι γνώρισε τον δραπέτη «Δαναό» - Εκείνη τον έβαλε πρώτη στη φυλακή

Η Νένα Χρονοπούλου αποακλύπτει λετπομέρειες για την γνωριμία της με τον Κ Γ, γνωστό ως Δαναό τον δραπέτη που έκανε τον τραγουδιστή και δημοσιογράφο για...
17 χρόνια.

Ο Γ. από το 1997 συστηνόταν ως τραγουδιστής, ηθοποιός, παρουσιαστής και δημοσιογράφος αλλά και ως γιος της Μπέτυς Βαλάση και του Τίκου Βανδή.

Ανάμεσα σε αρκετούς που προσπάθησε να παραπλανήσει ήταν και η Νένα Χρονοπούλου προτείνοντας της πρωταγωνιστικό ρόλο σε παράσταση που δεν θα ανέβαινε ποτέ όπως η ίδια αποκάλυψε Espresso :
«Η πρώτη μας επαφή ήταν τηλεφωνική. Μου συστή­θηκε ως σκηνοθέτης, και μάλιστα, για να με παρα­πλανήσει, μου δήλωσε πως ήταν γιος της σπου­δαίας Μπέτυς Βαλάση και του υπέροχου Τίτου Βανδή. Και μάλιστα, ότι είχε μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό! Δέχτηκα να βρεθούμε από κοντά και η συνάντηση μας έγινε σε ένα υπέροχο νεοκλασικό της οδού Πατησίων. Ηταν πολύ αδύνατος, γύρω στα 40 κιλά, πολύ ευγενικός και χαμογελαστός. Στο σπίτι ήταν κι ένας συνάδελ­φος μου, του οποίου το όνομα δεν θα αναφέ­ρω, γιατί δεν είχε συμμετοχή στο “παραμύθι” που μου ξεφούρνισε ο Γιαλούρης. Με προοριζε για πρωταγωνίστρια σε παράσταση που φυσικά δεν έγινε ποτέ!
Στη συνέχεια επειδή κάτι δεν της «κόλλαγε» όπως είπε χαρακτηριστικά, αποφάσισε να κατευθυνθεί στο θέατρο στο οποίο εμφανιζόταν η Μπέτυ Βαλάση και να της μιλήσει για να καταλάβει τι συμβαίνει.
«Τη συνάντησα στο καμαρίνι της και της περι­έγραψα το σκηνικό. Σοκαρίστηκε. Μου είπε πως έχει γιο, ο οποίος σπου­δάζει σκηνοθεσία, αλλά βρίσκεται στο εξωτερικό. “Σήκω να πάμε μαζί, να δω ποιος είναι αυτός που χρησιμοποιεί τον γιο μου και το όνομα μας”» μου είπε και πήγαμε μαζί σ’ εκείνο το σπίτι
Μόλις οι δύο γυναίκες έφτασαν στην είσοδο κάλεσαν την αστυνομία έτσι ώστε να χτυπήσουν μαζί το κουδούνι. «Μόλις άνοιξε την πόρτα και είδε την… παρέα, τα έχασε. Ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα προκειμένου να περάσει Αυτόφωρο».
Λίγους μήνες αργότερα οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν στον Πειραιά «Μόλις με είδε, μου ζήτησε συγγνώμη και είπε πως είχε βάλει μυαλό. Αμ, δεν είχε βάλει…»
Λίγα χρόνια μετά έμελλε να βρεθούν ξανά καθώς ο Γιαλούρης χρησιμοποιούσε το όνομα της ίδιας της Νένας Χρονοπούλου: «Πριν από πέντε χρόνια (Ιουλίος 2014) κατέθεσα μήνυση ενάντιον μιας απατεώνισσας, διότι συστηνόταν ως συνεργάτιδά μου και αποσπούσε χρήματα από τον κόσμο. Είχε όμως και συνεργό – και ποιο πως ήταν; Ο Γιαλούρης! Εντοπίστηκαν μιηνύμτα στο κινητό της που αντάλλασσαν οι δυο, προκειμένου να εξαπατούν πολίτες εξ’ ονόματός μου. Ολα περιλαμβάνονται στη δικογραφία και πλέον περιμένω να εκδικαστεί η υπόθεση»