Latest News

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Σκληρή επίθεση Νίκου Παππά στον Μαρινάκη: Τελευταίο του καταφύγιο το κουτσομπολιό

Σφοδρή επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς, λέγοντας ότι ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είναι ...
υπόδικος για τους στημένους αγώνες στο ποδόσφαιρο και την υπόθεση με τα ναρκωτικά.
Μιλώντας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης υποστήριξε : «Ο κ. Μαρινάκης δικαιούται να λέει όποια ανακρίβεια θέλει. Είναι ένας υπόδικος, έχει δίκη για τα στημένα στο ποδόσφαιρο και διώκεται για τη μεγαλύτερη υπόθεση ναρκωτικών στην Ελλάδα και το τελευταίο του καταφύγιο είναι το κουτσομπολιό». Τόνισε ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος υπερασπίστηκαν το δημόσιο συμφέρον στις τηλεοπτικές άδειες για να συμπληρώσει: «Ο κ. Μαρινάκης νομίζει ότι εμείς τον εκδικούμαστε επειδή δεν μας έκανε κάποια χάρη. Η κυβέρνηση ούτε καλοπιάνει, ούτε αποπαίρνει κανέναν. Νομοθετεί».
Ο ίδιος υποστήριξε ακόμα ότι: «Έχουμε δικαιωθεί πλήρως (σ.σ. για τις τηλεοπτικές άδειες). Θυμίζω ότι οι εκπέμποντες τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν εξαπολύσει ανηλεή πόλεμο και εναντίον μου και εναντίον της κυβέρνησης. Δεν υπάρχει δυσκολία να ερμηνεύσει κανείς τη στάση του (σ.σ. Μαρινάκης). Όταν κορυφώθηκε η κόντρα με τον Π. Καμμένο, λόγω της κατάθεσης Γιαννουσάκη, εκεί είχαμε ακραία πολεμική που κρατάει μέχρι τώρα. Και αυτό που είπε ο κ. Καμμένος ότι ο κ. Μαρινάκης προσέφερε την ανταλλαγή του τύπου «σας δίνω τον ΔΟΛ για να διώξετε τον Καμμένο» αυτό δεν θα το διαψεύσω».