Latest News

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Μετωπική επίθεση Τσίπρα σε Μαρινάκη, ΝΔ-ΚΙΝΑΛ

Επίθεση κατά του εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινακή για τις σχέσεις του με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και το ΚΙΝΑΛ, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας...
 κατά τη διάρκεια της ομιλία του στην Πάτρα το βράδυ του Σαββάτου 
«Ζητάνε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, για συγκυβερνήσουν με τον κ. Μαρινάκη» ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Ζητάνε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, για να αθωώσουν τον κ. Μαρινάκη από τις δεκάδες υποθέσεις που έχει ανοιχτές στη δικαιοσύνη» αλλά και «να αθωώσουν όσους εμπλέκονται στο άθλιο σκάνδαλο της Νοβάρτις», «να βάλουν στο αρχείο το μεγάλο πάρτι του ΚΕΕΛΠΝΟ», να μην πληρώσουν τα θαλασσοδάνειά τους.
Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε την αντιπολίτευση πώς δεν της βγαίνει το καταστροφολογικό αφήγημα και τώρα οι εκπρόσωποι της αγχώνονται κι όσο πλησιάζουν οι εκλογές επιστρατεύουν κάθε μέσο..
Εκτός από πρωτοσέλιδα ήθελαν να στήσουν και τις εκλογές
«Προσπάθησαν» σημείωσε «να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα σε σχέση με τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ με «στημένες» ειδήσεις και πρωτοσέλιδα, αιχμή - γέφυρα για να αναφερθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Άλλωστε οι ολιγάρχες που τους στηρίζουν έχουν μια ειδικότητα στα στημένα. Όπως έστηναν ποδοσφαιρικούς αγώνες για το στοίχημα, ήθελαν να στήσουν και το κλίμα προς τις εθνικές εκλογές».
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι διαισθάνονται πως θα χάσουν τις εκλογές γι αυτό «έβγαλαν προχθές από πίσω από τη κουρτίνα που κρυβόταν, τον ολιγάρχη χρηματοδότη τους, να εξαπολύσει επίθεση λάσπης σε μένα και στην κυβέρνηση».
Και συνέχισε επιτιθέμενος προς τον ίδιο τον επιχειρηματία: «Και τι μας είπε ο υπόδικος για κακουργήματα και διωκόμενος για εμπορεία ναρκωτικών; Ότι αν κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές, θα μας πάει, λέει, φυλακή. Κι εγώ, μόλις τον άκουσα, τρόμαξα τόσο πολύ που κρύφτηκα από το φόβο μου». Κατέληξε δε λέγοντας πως ευχαριστεί τον κ. Μαρινάκη «που αποφάσισε να βγει από το σκοτάδι στο φως» και που αναλαμβάνει αυτός ρόλο για λογαριασμό του κουμπάρου του, κύριου Μητσοτάκη, Αλλά και επειδή «επαναλαμβάνει τις ίδιες απειλές και τις ίδιες συκοφαντίες» με τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ.