Latest News

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια – «Καίγεται» η Τούμπα και η Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πολυπόθητο πρωτάθλημα γιορτάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη με 5-0 απέναντι στον Λεβαδειακό για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague...

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειαζόταν μόλις ένα βαθμό για να κερδίσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο, τον πρώτο μετά από 34 ολόκληρα χρόνια.
Το σκορ για τον ΠΑΟΚ άνοιξε ο Σάκχοφ στο 3ο μόλις λεπτό, ενώ το 2-0 έκανε ο Μπίσεσβαρ με πέναλτι αλά Πανένκα στο 8′. Στο 30′ ο Πέλκας είχε την ευκαιρία να σημειώσει και αυτός γκολ από το σημείο του πέναλτι, αλλά αστόχησε.
Το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ ήρθε από κεφαλιά του Βαρέλα στο 53′ μετά από κόρνερ, ενώ το τέταρτο γκολ σημείωσε ο Σάκχοφ στο 60′. Το πέμπτο γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Σβιντέρσκι στο 81′.
Το πέναλτι αλά Πανένκα του Μπίσεσβαρ 
Στο 90′ πέρασε ως αλλαγή ο τραυματισμένος αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια και ξέσπασε σε κλάματα αφού οι οπαδοί τον αποθέωσαν. Οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχαν πραγματικά κατακλύσει την Τούμπα, ενώ όλη η Θεσσαλονίκη κινείται σε πανηγυρικούς ρυθμούς, ειδικά στην Παραλία και τον Λευκό Πύργο όπου έχουν συγκεντρωθεί και πανηγυρίζουν χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Τα γκολ