Latest News

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Αστυνομικοί πατάνε κάτω 15χρονο παιδί και του χτυπάνε το κεφάλι στo οδόστρωμα πριν το συλλάβουν! (ΒΙΝΤΕΟ)


Σάλος έχει ξεσπάσει από τη συμπεριφορά αστυνομικών η οποία για άλλη μια φορά ξεφεύγει από τα προβλεπόμενα... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αναίτια επιτέθηκαν σε ένα παιδί 15 ετών στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Το βίντεο που καταγράφηκε έκανε το γύρο του διαδικτύου με αποτέλεσμα η αστυνομία της Φλόριντα να θέσει τους δυο «τσαμπουκάδες» αστυνομικούς σε διαθεσιμότητα και είναι πολύ πιθανόν και να αποταχτούν από το σώμα.

Ο Ντελούκα Ρόλε ήταν ένας από τους νεαρούς μαθητές σχολείου που είχαν συγκεντρωθεί έξω από ένα υποκατάστημα ταχυφαγείου στην πόλη Ταμαράκ μετά το τέλος των μαθημάτων τους. Η οικογένειά του υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί αρχικά τον ψέκασαν με σπρέι πιπεριού και στη συνέχεια όρμηξαν στον 15χρονο όταν αυτός προσπάθησε να σηκώσει ένα κινητό τηλέφωνο που είχε πέσει από τα χέρια ενός συμμαθητή του.




Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως όταν το θύμα, ο 15χρονος αφροαμερικανός Ντελούκα Ρόλε παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστή με την κατηγορία «επιθέσεως κατά αστυνομικού», εκείνος απέσυρε αμέσως τις κατηγορίες κάτι που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη θέση των αστυνομικών.